Hei leipurit!Voiko kermaviilipiirakan kermaviilin korvata
Kommentit (7)
Ihan hyvin voi. Maista, jos ei maistu pahalle niin toimii kyllä.
Eikö tavallinen viili ole aika venyvää?
Nii hapanmaitotuotteethan ei ihan äkkiä mene pilalle. Mutta mietin just tota koostumusta kun on niin paljon paksumpaa ja just "venyvämpää" kuin kermaviili, pitäiskö sitä lantrata jollain..?
Tyrkkää joukkoon ihan sellaisenaan vain. Lapissa leivotaan perinneherkkuja piimästä, jonka annetaan hapantua (huom! ei pilaantua eikä homehtua, vaan vanhentua kylmässä) ennen leivontaa.
[quote author="Vierailija" time="09.06.2013 klo 11:05"]
Tyrkkää joukkoon ihan sellaisenaan vain. Lapissa leivotaan perinneherkkuja piimästä, jonka annetaan hapantua (huom! ei pilaantua eikä homehtua, vaan vanhentua kylmässä) ennen leivontaa.
[/quote]
Hämeessä leivotaan herkkuja ihan huoneenlämmössä "pilaannutetusta" (onko tuo edes oikea sana? (= ) eli vanhentuneesta piimästä, ei se piimä ihan heti pilaannu. Ja piimäjuusto, mmm-mm!
No en kyllä korvais.