Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Hei leipurit!Voiko kermaviilipiirakan kermaviilin korvata

Vierailija
09.06.2013 |

Tavallisella viilillä jonka pvm 2.6?

Kommentit (7)

Vierailija
1/7 |
09.06.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

No en kyllä korvais.

Vierailija
2/7 |
09.06.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ihan hyvin voi. Maista, jos ei maistu pahalle niin toimii kyllä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/7 |
09.06.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eikö tavallinen viili ole aika venyvää?

Vierailija
4/7 |
09.06.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Nii hapanmaitotuotteethan ei ihan äkkiä mene pilalle. Mutta mietin just tota koostumusta kun on niin paljon paksumpaa ja just "venyvämpää" kuin kermaviili, pitäiskö sitä lantrata jollain..?

Vierailija
5/7 |
09.06.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voi.

Vierailija
6/7 |
09.06.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tyrkkää joukkoon ihan sellaisenaan vain. Lapissa leivotaan perinneherkkuja piimästä, jonka annetaan hapantua (huom! ei pilaantua eikä homehtua, vaan vanhentua kylmässä) ennen leivontaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/7 |
09.06.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="09.06.2013 klo 11:05"]

Tyrkkää joukkoon ihan sellaisenaan vain. Lapissa leivotaan perinneherkkuja piimästä, jonka annetaan hapantua (huom! ei pilaantua eikä homehtua, vaan vanhentua kylmässä) ennen leivontaa.

[/quote]

Hämeessä leivotaan herkkuja ihan huoneenlämmössä "pilaannutetusta" (onko tuo edes oikea sana? (=  ) eli vanhentuneesta piimästä, ei se piimä ihan heti pilaannu. Ja piimäjuusto, mmm-mm!