Uusi lemppariruokani :)
Teen kanacurrywokkia, alkaa uhkaavasti loppumaan nuo currytahnat joita thaimaasta ostin, onkohan nämä kotimaiset Pirkan ym tahnat lähellekään samanlaisia..
Eli tikutan ronskilla kädellä mm porkkanaa, lisään ananasta, vesikastanjaa, sokeriherneen palkoja, paprikaa yms ja saman käsittelyn saa kanafileet. Mukaan currytahnaa, sitä ei paljoa tarvitse vaikka tuo keltainenkin tahna on kyllä aika tulista ja paljon kookoskermaa. Lopuksi vettä wokkiin ja Santa Marian loistotuotetta eli paketillinen suoraan wokkiin heitettävää nuudelia.
Slurps!
Kommentit (6)
Kuulostaa tosi hyvältä!
Minä olen viime viikoina tehnyt monta kertaa sushia, makirullia kalasta. Tykkään. Tämä ehkä kevään kevennys, vaikka ei riisi mitää kevyttä tietenkään ole :)
Mitä vesikastanjaa? Saako tuoreena tai pakasteena yksin?
Sieltä sitä löytyy mauste ym tölkkien hyllystä.
ap
[quote author="Vierailija" time="05.05.2013 klo 17:15"]
Mitä vesikastanjaa? Saako tuoreena tai pakasteena yksin?
[/quote]
Mun piti kysyä myös tuota vesikastanjaa että mistä sitä löytyy? Onko se lasi- vai säilyketölkissä? Se on hyvää!
Meillä Marko ei ole kanan ystävä, mutta onnistuisiko tuo, jos laittaisi porsasta? Tulisesta ruuasta Marko tykkää, lapsista en tiedä, kun eivät ole juuri maistelleet.
Kuulostaa kyllä hyvältä!