Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Virheostos: Mummon Muusi!

Vierailija
07.05.2020 |

Tuli sitten ostettua Mummon Muusijauhetta. Aivan hirveän makuista. Kertokaa, oi kertokaa kokeneemmat kokit, voiko sen upottaa johonkin sörsseliin missä maku ei haittaa.

Kommentit (70)

Vierailija
1/70 |
07.05.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kaksi ruoka-ainetta on, joita en kykene syömään (oksennan). Mummon muusi ja sikanautasäilyke.

Vierailija
2/70 |
07.05.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kokeneemmat kokit varmaan osaavat tehdä muusit ihan perunoista...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/70 |
07.05.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Nytkö vasta huomasit? Sitä on ollut myynnissä jo ainakin 80-luvulla ja kaikki tiesivät, että siinä on jauhoinen ja ankea maku. Jännää on se, miksi se edelleenkin menee kaupaksi.

Vierailija
4/70 |
07.05.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voi upottaa jos tekee siitä mausteisen liha/soija-perunasoselaatikon chilillä ja juustoraasteella höystettynä.

Vierailija
5/70 |
07.05.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kokeneemmat kokit varmaan osaavat tehdä muusit ihan perunoista...

No aivan varmasti osaavat. Osaan minäkin, vaan laiskuuttani ostin koronavaraksi. En nyt viitsisi suoraan roskiinkaan heittää.

Vierailija
6/70 |
07.05.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Nytkö vasta huomasit? Sitä on ollut myynnissä jo ainakin 80-luvulla ja kaikki tiesivät, että siinä on jauhoinen ja ankea maku. Jännää on se, miksi se edelleenkin menee kaupaksi.

Nyt vasta! Kerta se on ensimmäinenkin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/70 |
07.05.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jauheen voi käyttää suolaisen piirakan pohjaan. Jos on jo muussina niin ehkä johonkin sämpylätaikinaan?

Vierailija
8/70 |
07.05.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Laita se voinokare siihen, sillä pelastaa paljon.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/70 |
07.05.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ihan hyvää herkkujauhelihapyöryköiden kanssa.

Vierailija
10/70 |
07.05.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Laita sämpylätaikinaan :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/70 |
07.05.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kaksi ruoka-ainetta on, joita en kykene syömään (oksennan). Mummon muusi ja sikanautasäilyke.

Nuo kaksi sekoitetaan kätevästi keskenään puolustusvoimissa ja saadaan herkullista noppamössöä leiriolosuhteisiin.

Vierailija
12/70 |
07.05.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tuolleen pelkiltään se on tosiaan kamalan makuista, mutta kokeile käyttää sitä lihaperunasoselaatikkoon. Toimii oikeesti hyvin. Jotain piirakkaa siitä saa ilmeisesti tehtyä myös, mutta en ole itse testannut.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/70 |
07.05.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kokeile maustaa. Voita, sipulijauhetta ja muskottipähkinää. Vatkaa sähkövatkaimella kuohkeaksi. Jos on edelleen pahaa, niin heitä pois. Turha siihen on lihaa haaskata, jos maku ei parane.

Vierailija
14/70 |
07.05.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minä käytän tuota suolaisiin kierteisiin, joten sopii hyvin leivontaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/70 |
07.05.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lihamureketaikinaan korppujauhojen tilalle.

Vierailija
16/70 |
07.05.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Leivontaan ne hiutaleet on ok.

Vierailija
17/70 |
07.05.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tee perunarieskoja 😊 Oikea muusi parasta: jauhoiset perunat (Rosamunda paras) keitetään, soseuta kypsät tasaiseksi sähkövatkaimella, lisää maitoa ja perunoiden keitinvettä niin että tulee sopivan löysä sose. Mausteeksi voi, suola, valkopippuri js pyhämuusiin tryffeliöljyä 👌

Vierailija
18/70 |
07.05.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Käytän keittoihin suuruksena sekä sämpylätaikinassa. Vuosia ollut mun luottotuote, jota on aina kaapissa.

Ei se muussikaan pahaa ole, ainahan noi vaatii voinokareen valmistajasta riippumatta.

Vierailija
19/70 |
07.05.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei tuo Mummon muusi ole lainkaan huonointa lajissaan. Kouluruokailussa tarjottiin jossakin vaiheessä sellaista vetisen harmaata tapettiliisteriä muistuttavaa muusia, joka maistui lähinnä puulle. Kunnon perunoista tehtyä muusia meni kattilakaupalla, mutta tätä halpisversiota jäi kuulemma runsaasti tähteeksi sikalaan vietäväksi (silloin sai ruuantähteet viedä vielä sioille). Mummon perunahiutaleita käytän minäkin suolaisessa piirakanpohjassa ja sämpylä- ja hiivaleipätaikinassa.

Vierailija
20/70 |
07.05.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kokeile pakasteperunamuusiaineksia, ne ovat melkein yhtä hyviä, kuin itse tehty muusi.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kahdeksan kaksi viisi