miksi kuivanut munkki on niin surkea verrattuna tuoreeseen?
Kommentit (11)
Olen eri mieltä. Munkki on herkkua vähän kuivahtaneenakin, toki parhaimmillaan tuoreena ja lämpimänä.
Munkki - kuten pappi, piispa ja kardinaalikin - on parhaimmillaan alle 40-vuotiaana. Siinä aikaikkunassa kirkonmies on oikeista paikoista kova tarvittaessa.
Rasva on jähmettynyt. Lämmittämällä paranee. Uunissa saa melkein uudenveroisia, mikrossakin ihan hyviä vielä päivän päästä.
Voit lämmittää tai kokeilla kastaa vaikka kuumaan teekupilliseen niin maku paranee,
Vierailija kirjoitti:
Se on enään.
Hanki hoitoa!
Koska vanhat naiset eivät voi saada lapsia, eivätkä siksi enää sytytä miehissä paritteluhalua. Siksi.
Pistä munkki tai vanha nainen pieneksi ajaksi mikroon pyörimään ja se saa kosteutta ja on mukavan lämmin.
Vierailija kirjoitti:
Pistä munkki tai vanha nainen pieneksi ajaksi mikroon pyörimään ja se saa kosteutta ja on mukavan lämmin.
Jos nousee höyryä, odota että jäähtyy.
Eihän leivän kuiva ja nahistunut kannikka vedä vertoja tuoreelle ja tuoksuvalle leivälle. Vanha on vanhaa. Nahistunutta ei voi muuttaa uudeksi ja herkulliseksi. On tuotteita, jotka eivät säily päivää pitempään tuoreina. Kannattaa ostaaa vain sen verran, kuin sinä päivänä kuluttaa, muuten joutuu pureksimaan kuivaa kannikkaa. Voihan munkki sentään! :D
Ja miksi munkki alkaa hikoilemaan niin että kaikki sokerit häviää sen päältä?