Kukkakaali vai parsakaali? Kumpi maistuu sulle paremmin?
Lapsena jo ihastuin kukkakaaliin mutta aikuisena taas syön useammin parsakaalia.
Kommentit (23)
Syön molemmat koska terveellistä ja vaihtelua. Porkkana, kukkakaali, parsakaali, tummaa riisiä ja jotain protskua, niin aah!
Kukkakaali on ihanaa. Parsakaali on vain todella harvoin hyvin laitettua.
Kukkakaali, mutta vain keitettynä.
Molemmat pahaa koska haisevat pierulle.
Molemmat, olisko nyt sitten parsakaali vähän parempaa.
Tykkään molemmista mutta eritavalla laitettuna.
Parsakaalin höyrytän, pitää olla todella napakka syötäessä, pehmeä parsakaali on kamalaa.
Kukkakaalin leikkaan ohuiksi siivuiksi tai paloiksi, kierittelen oliiviöljyssä ja parmesanraasteessa ja paahdan uunissa.
Kukkakaali. Mutta syön molempia. Mies ei suostu syömään parsakaalia - vetoaa ihmisoikeuksiin.
Se vihreä puun näköinen. Onko se jompi kumpi noista...? =D
Vierailija kirjoitti:
Molemmat pahaa koska haisevat pierulle.
Eivät haise kun osataan valmistaa niin että ne nesteet sieltä sisältä haihtuu pois. Ne ne haisee jos haisee.
Ihan sama ei ne kumpikaan maistu millekään.
Vierailija kirjoitti:
Se vihreä puun näköinen. Onko se jompi kumpi noista...? =D
Vihreä pensas on parsakaali ja valkoinen on kukkakaali. Ovat sukulaisia ja molemmat erittäin terveellisiä.
Kukkakaali lämpimänä ja voita päälle, nam!
Kukkakaali raakana parempaa, kypsennettyinä menevät tasan, tykkään siis kyllä.
Uuniin molemmat porkkanoiden kanssa ja päälle hieman öljyä ja mauisteita mielen mukaan.
Parskaali bäst!
Voita, hunajaa esim päälle.
Kukkis ok.
Ostan aina itse parsak
Kukkakaali ja sitä voi syödä kypsennettynä tai raakana salaatissa
Parsakaali on ihanaa. Kukkakaali on ok, raakana ehkä parempaa kuin parsakaali.
Parsakaali.