Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Koulun uunimakkara

Vierailija
11.03.2020 |

Tuli joku omituinen mieliteko koulun uunilenkkiin mutta en tiedä yhtään miten se valmistetaan tai minkälaista makkaraa siinä käytetään. En pidä HK:n sinisestä enkä ole koskaan tehnyt uunimakkaraa. En edes grillaa.

Ketään makkaragurua paikalla?

Kommentit (32)

Vierailija
1/32 |
11.03.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jauhoista laitosmakkaraa se on

Vierailija
2/32 |
11.03.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Jauhoista laitosmakkaraa se on

Mistä sitä saa? Tukusta? -Ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/32 |
11.03.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Jauhoista laitosmakkaraa se on

Mistä sitä saa? Tukusta? -Ap

Nyt valoja päälle!

Tukustako haet ruokasi?

Vierailija
4/32 |
11.03.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Millä vuosikymmenellä ap on sitä syönyt? Uunilenkkiä saa jotain euron paketti, sitä missä ei ole kunnon lihaa.

Vierailija
5/32 |
11.03.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Millä vuosikymmenellä ap on sitä syönyt? Uunilenkkiä saa jotain euron paketti, sitä missä ei ole kunnon lihaa.

Minä veikkaisin myös, että joku tuollainen uunilenkki- tai uunimakkara-nimellä myytävä tuote on aika lähellä sitä, mitä suurtalouskeittiöissä käytetään. Meidän yliopiston ruokalassa uunimakkaran kanssa on myös jotain sipulikastiketta, joka on hyvää. Varmaan sekin tehty käytännössä voista, jauhoista, vedestä, suolasta ja sipulista, mutta hyvää se on silti.

Vierailija
6/32 |
11.03.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Millä vuosikymmenellä ap on sitä syönyt? Uunilenkkiä saa jotain euron paketti, sitä missä ei ole kunnon lihaa.

Ehkä joskus 10 vuotta sitten ylä-asteella? Lukiossa ei muistaakseni ollut niitä. En siis syö normaalisti mitään makkaraa mutta kaupassa olen nähnyt vain juuri jotain lenkkiä, mistä en pidä. Haluaisin juuri niitä suoria laitosmakkaroita joissa ei ole kuorta. -Ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/32 |
11.03.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Löysin tukusta 3kg satsin noita makkaroita! :) -Ap

Vierailija
8/32 |
11.03.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Millä vuosikymmenellä ap on sitä syönyt? Uunilenkkiä saa jotain euron paketti, sitä missä ei ole kunnon lihaa.

Ehkä joskus 10 vuotta sitten ylä-asteella? Lukiossa ei muistaakseni ollut niitä. En siis syö normaalisti mitään makkaraa mutta kaupassa olen nähnyt vain juuri jotain lenkkiä, mistä en pidä. Haluaisin juuri niitä suoria laitosmakkaroita joissa ei ole kuorta. -Ap

Kyllä jokainen makkara jonkinlaiseen kuoreen tehdään, oli se sitten luonnonsuoli, tai muovikuori.

Kuori luonnollisesti poistetaan ennen ruuaksivalmistamista.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/32 |
11.03.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sellaista suoraa pötkylää - suurtalousmakkaraa ei saa tavallisesta kaupasta. Valmistusaineina on tyyliin vesi, peruna- ja hernekuitu, mekaanisesti eroteltu broilerin luuliha, broilerin nahka, mausteenkaltaiset aromiaineet. Kokonaislihapitoisuus hipoo jossain 30 prosentin luokissa.

T: kokki evp

Vierailija
10/32 |
11.03.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Millä vuosikymmenellä ap on sitä syönyt? Uunilenkkiä saa jotain euron paketti, sitä missä ei ole kunnon lihaa.

Ehkä joskus 10 vuotta sitten ylä-asteella? Lukiossa ei muistaakseni ollut niitä. En siis syö normaalisti mitään makkaraa mutta kaupassa olen nähnyt vain juuri jotain lenkkiä, mistä en pidä. Haluaisin juuri niitä suoria laitosmakkaroita joissa ei ole kuorta. -Ap

Kyllä jokainen makkara jonkinlaiseen kuoreen tehdään, oli se sitten luonnonsuoli, tai muovikuori.

Kuori luonnollisesti poistetaan ennen ruuaksivalmistamista.

https://pikatukku.heinontukku.fi/heinob2bstorefrontexpress/fi/EUR//Tuor…

Tuossa sanotaan että ovat kuorettomia. Ulkoisesti ainakin näyttävät juuri siltä mitä haen. -Ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/32 |
11.03.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Meillä on Atrian kuoreton grillimakkara. Nämä ovat suoria pötkylöitä ja en ole nähnyt kaupassa samanlaisia. En tiedä, olisiko Atrian joku makkara vastaavanlainen?

T. keittäjä

Vierailija
12/32 |
11.03.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Millä vuosikymmenellä ap on sitä syönyt? Uunilenkkiä saa jotain euron paketti, sitä missä ei ole kunnon lihaa.

Ehkä joskus 10 vuotta sitten ylä-asteella? Lukiossa ei muistaakseni ollut niitä. En siis syö normaalisti mitään makkaraa mutta kaupassa olen nähnyt vain juuri jotain lenkkiä, mistä en pidä. Haluaisin juuri niitä suoria laitosmakkaroita joissa ei ole kuorta. -Ap

Kyllä jokainen makkara jonkinlaiseen kuoreen tehdään, oli se sitten luonnonsuoli, tai muovikuori.

Kuori luonnollisesti poistetaan ennen ruuaksivalmistamista.

Kuorettomia makkaroita on vaikka kuinka paljon. Kokeile googlata.

Eri

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/32 |
11.03.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Meillä on Atrian kuoreton grillimakkara. Nämä ovat suoria pötkylöitä ja en ole nähnyt kaupassa samanlaisia. En tiedä, olisiko Atrian joku makkara vastaavanlainen?

T. keittäjä

Ehkä Atrian kuoreton Hiillos?

Vierailija
14/32 |
11.03.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Sellaista suoraa pötkylää - suurtalousmakkaraa ei saa tavallisesta kaupasta. Valmistusaineina on tyyliin vesi, peruna- ja hernekuitu, mekaanisesti eroteltu broilerin luuliha, broilerin nahka, mausteenkaltaiset aromiaineet. Kokonaislihapitoisuus hipoo jossain 30 prosentin luokissa.

T: kokki evp

Muistaakseni olen joskus yrittänyt kaupasta etsiä näitä tuloksetta.

Olen varmaan jotenkin häiriintynyt kun pidän vain laitosmakkarasta. -Ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/32 |
11.03.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lisäyksenä vielä, että joku mahdollisimman jauhoinen ja vähälihainen voisi vastata näitä koulun pötköjä.

T. se keittäjä

Vierailija
16/32 |
11.03.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Millä vuosikymmenellä ap on sitä syönyt? Uunilenkkiä saa jotain euron paketti, sitä missä ei ole kunnon lihaa.

Ehkä joskus 10 vuotta sitten ylä-asteella? Lukiossa ei muistaakseni ollut niitä. En siis syö normaalisti mitään makkaraa mutta kaupassa olen nähnyt vain juuri jotain lenkkiä, mistä en pidä. Haluaisin juuri niitä suoria laitosmakkaroita joissa ei ole kuorta. -Ap

Kyllä jokainen makkara jonkinlaiseen kuoreen tehdään, oli se sitten luonnonsuoli, tai muovikuori.

Kuori luonnollisesti poistetaan ennen ruuaksivalmistamista.

https://pikatukku.heinontukku.fi/heinob2bstorefrontexpress/fi/EUR//Tuor…

Tuossa sanotaan että ovat kuorettomia. Ulkoisesti ainakin näyttävät juuri siltä mitä haen. -Ap

Näyttää ihan nakilta. Ja x* jotain,

Vierailija
17/32 |
11.03.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Millä vuosikymmenellä ap on sitä syönyt? Uunilenkkiä saa jotain euron paketti, sitä missä ei ole kunnon lihaa.

Ehkä joskus 10 vuotta sitten ylä-asteella? Lukiossa ei muistaakseni ollut niitä. En siis syö normaalisti mitään makkaraa mutta kaupassa olen nähnyt vain juuri jotain lenkkiä, mistä en pidä. Haluaisin juuri niitä suoria laitosmakkaroita joissa ei ole kuorta. -Ap

Kyllä jokainen makkara jonkinlaiseen kuoreen tehdään, oli se sitten luonnonsuoli, tai muovikuori.

Kuori luonnollisesti poistetaan ennen ruuaksivalmistamista.

Ns. kuorettomat makkarat tehdään esimerkiksi kollageeni"kuoreen" eikä sitä suinkaan tarvitse poistaa, kuten ei luonnonsuoltakaan. 

Vierailija
18/32 |
11.03.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Lisäyksenä vielä, että joku mahdollisimman jauhoinen ja vähälihainen voisi vastata näitä koulun pötköjä.

T. se keittäjä

Lisukkeeksi pussimuussia ja ruskeaa kastiketta myöskin pussista sekä kurkkusalaattia...

Vierailija
19/32 |
11.03.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

UuniMaggara ohje.

Osta HK-sininen lenkkiä tuplapaketti.

Avaa paketti ja työnnä toinen makkara v*******i ja toinen p***********i kypsymään.

5h ja käännä maggarat, kypsytä vielä 2h. Kunnes sisälämpö 34.6 astetta.

Nautitaan tsinapin kera.

Vierailija
20/32 |
11.03.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voiko normaali ihminen tilata tukusta vai pitääkö lahjoa joku yrittäjä salakuljettamaan nämä minulle? -Ap

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: neljä neljä kahdeksan