Onko kerman käyttö lopetettu kodeissa?
...kun sitä mainostetaan lakkaamatta.
"Kermaa kermaa kermaa!"
Oletko aiemmin lopettanut kerman käytön, ja oletko aloittanut uudelleen mainosten kannustamana?
Kommentit (25)
Skerman käyttöä on todellakin rajoitettu kun syntyvyys on laskenut huomattavasti.
Skerman käyttöä on todellakin rajoitettu kun syntyvyys on laskenut huomattavasti.
Osaako ihmiset käyttää enää aivojaan ollenkaan? Onko se salittua kun sitä ei missään mainosteta?
Mainonta ei vaikuta kerman käyttööni. Lipitän sitä ehkä desin verran päivässä. Muutenkin kaikki tuotteet täysrasvaisina.
On. Ja useimpien maitotuotteiden. Juustoa ostan joskus. Pystyn muutaman palan syömään satunnaisesti.
Kun ei perheessä just kenenkään vatsa kestä maitoa niin eihän sitä turhaan tule ostettua.
Vierailija kirjoitti:
Kai kermatuotteita käytetään, koska niitä on kauppojen hyllyillä.
Mitenkäs niitä käytetään jos ne on kaupan hyllyllä?
Tarkoitatko aloittaja että toimit kaikessa niinkuin mainokset neuvovat?
Minä olen käyttänyt ja käytän jatkossakin aitoa kermaa. Yksi parhaista asioista mitä kylmäkaapista löytyy, voin lisäksi. :)
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Kai kermatuotteita käytetään, koska niitä on kauppojen hyllyillä.
Mitenkäs niitä käytetään jos ne on kaupan hyllyllä?
Niitä voi ostaa kotiin sieltä kaupasta.
Noin yleisesti mainonta ei juurikaan vaikuta tuotteiden kokonaismenekkiin. Se vaikuttaa eri brändien välisiin suhteisiin.
Valiolta on tullut jotain uusia kermoja kuten double whipped cream ja jotain curryruokakermaa? Ensi kerralla voi sitten kakkua tai kanaa tehdessä ostaa noita tavallisten kermojen sijasta, mutta harva erikseen alkaa kakkua tehdä siksi, että on uutta kermaa? Tai tekee ehkä kerran, mutta ei enää toista kertaa.
Uskon, että monessa taloudessa on vähennetty kerman käyttöä. Käytän itsekin harvemmin kuin esim. 10 vuotta sitten.
Käytän kermaa, mutten mitään kermaakermaakermaa. Maitokolmion kuohukermaa käytän. Ennen käytin Valion kermaa, mutta sitten keksivät kyllästää sen karrageenilla. Mulla sitä kuluu runsaasti mm. smetanan tekoon, kahvikermana, kiusauksiin ja gratiineihin, kastikkeisiin jne. Litra viikossa.
Peruskysymys on se että miksi juuri kermaa mainostetaan niin paljon. Kerman käyttöä tuskin on lopetettu, kyssärini oli ironiaa.
Eli onko maustetuissa ruokakermoissa niin paljon parempi tuotto valmistajalle kuin peruskuohukermassa että kannattaa jatkuvasti mainostaa? Tietääkö joku?
Vierailija kirjoitti:
Peruskysymys on se että miksi juuri kermaa mainostetaan niin paljon. Kerman käyttöä tuskin on lopetettu, kyssärini oli ironiaa.
Eli onko maustetuissa ruokakermoissa niin paljon parempi tuotto valmistajalle kuin peruskuohukermassa että kannattaa jatkuvasti mainostaa? Tietääkö joku?
Jos haluaa vastauksen peruskysymykseen ei kysymystä kannata muotoilla ironiseksi. Vitsailevasti tehtyy kysymykseen saa kysymyksen mukaisia vastauksia.
Mitä sitten tulee tuohon kysymykseen mainostamisesta niin varmasti siihen pätee ihan samat lainalaisuudet mitä muuhunkin mainostamiseen. Sitä mainostetaan jonka mainostamiseen panostetuista euroista tulee suurin hyöty.
kermaa meee ja paljon, huippuhyvä lisä kaikkiin spagettikastikkeisiin, uudelleen lämmitettyihin lihapulliin jne.
En käytä kermaa arjessani koskaan, edes ruokakermoja. Juhlapäivinä saatan käyttää luomukuohukermaa leivonnaisiin. Näin ollut jo useamman vuoden.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Kai kermatuotteita käytetään, koska niitä on kauppojen hyllyillä.
Mitenkäs niitä käytetään jos ne on kaupan hyllyllä?
Niitä hankitaan sinne kauppaan aina lisää ostettujen tilalle. Jos kermaa ei käytettäisi, sitä ei ostettaisi ja äkkiä katoaisi se kerma kokonaan kaupan hyllyiltä (ei enää ostettaisi).
On aika iso ero, laitatko ruokaan tai kahviin oikeaa kermaa vai näitä kermaa jäljitteleviä kasvirasvasekoitteita. Ei kannata puhua kermasta, jos oikeasti käyttää teollista, elimistön hormonit sekoittavaa lisäainesotkua, jota markkinoidaan nimellä ”ruokakerma”. Mielestäni nimi on todella harhaanjohtava.
Paino on pidettävä kurissa ja kuulun niihin, joiden todella pitää tarkkailla syömistään, ettei liho. Tähän helpoin tapa on ollut jättää kermat ja juusto pois. Sillon tällön herkuttelen kermaisella ruualla, mutta se on minulle nimenomaan sellaista harvinaista herkkua, jota ei voi syödä joka päivä. Maitotuotteet ei sovi muutenkaan, joten kermaa voi syödä lähinnä silloin, kun ei tarvitse lähteä ihmisten ilmoille..
Käytän kermaa lähes aina ruuanlaittoon. kastikkeisiin, taittamaan tulisuutta, kermavaahtoon, omelettiin. Siis suunilleen kaikkeen.
Kai kermatuotteita käytetään, koska niitä on kauppojen hyllyillä.