Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Hei keittiömestari!

Vierailija
22.06.2006 |

Kiitos hyvistä vinkeistä sen kreikkalaisen suhteen. Kysäisisin vielä niistä liotusjutuista. Eikö kalamata oliivitkin vois liotta yön yli, ne nimittäin on tosi suolaisia. Ja sitten vielä sipulista, tavallisesti laitan tavallista sipulia jota marinoin öljy, sitruuna, etikka, pippuri, sokeri, suola liemessä jonkun ajan. Nyt ajattelin hienostella ja ostin salaatti sipulia. Jätänkö marinoimatta ja teen sen marinadiliemen kastikkeeksi muuten vaan. Ja laitanko kastikkeen jo sekaan niinkuin kotona tekisin. Vai olisko viksumpaa laittaa kastike erilleen.

Kiitos!

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 |
22.06.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos siis viittii!

Kiitos!

Vierailija
2/3 |
22.06.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

salaattisipulit on paljon miedompia, joten eivät välttämättä vaadi juurikaan esivalmisteluja. Salaatinkastike mielestäni erikseen, varsinkin jos sisältää balsamikoa.



Iloista nautintohetkeä!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/3 |
22.06.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

Millainen olis hyvä kastike? Tai sitten sorrun taas siihen vähän tuota ja sitä ja ripaus ja loraus linjalle.