Pikkuleipomon tuotanto parani 16% kun eläkeikäiset vaihtuivat 25v ulkomaalaisiksi
Ei uskoisi kuinka paljon kolme tervettä energistä nuorta voi nostaa pikkuleipomon tehoja.
Koneet on samoja mutta niitä käytetään tehokkaammin. Kyllä työnantajat tykkää!
Kommentit (5)
Tiedän erään ison kotimaisen ruokatehtaan jossa lähes kaikki duunarit on ulkomaalaista alkuperää (Viro, Puola, Venäjä, Serbia, Bosnia yms). Esimiehet on pääasiassa Suomesta.
Siellä he tekevät meidän kaikkien ostamia ja syömiä einesherkkuja. Nam nam..
Kertoo paljon suomalaisten työtehosta ja sitoutuneisuudesta
Vierailija kirjoitti:
Tiedän erään ison kotimaisen ruokatehtaan jossa lähes kaikki duunarit on ulkomaalaista alkuperää (Viro, Puola, Venäjä, Serbia, Bosnia yms). Esimiehet on pääasiassa Suomesta.
Siellä he tekevät meidän kaikkien ostamia ja syömiä einesherkkuja. Nam nam..
Mikä siinä on ongelma?
Vierailija kirjoitti:
Kertoo paljon suomalaisten työtehosta ja sitoutuneisuudesta
Näin on
Olen ilmoittanut viestisi asiattomaksi