Millä herkuttelet viikonloppuna jos nyt pitää päättää?
Tekee mieli valkosipulisipsejä ja Batterya niin varmaan tulee niitä ostettua. Lauantaina croissantteja ja skumppaa brunssille!
Kommentit (71)
Kreikkalaista salaattia nam nam. Fetaa ja oliivia, hyvää suolaista helteellä.
Näyttää helteiseltä, taidan tehdä vesimeloni-feta-minttu-salaattia. Jotain ihanaa tuoretta kalaa myös lounaaksi. Omista puskista napsin vadelmia, herukoita ja karviaisia.
Mansikoilla ja vadelmilla. Ostan litran kumpiakin. Paras herkku!
Tortilloilla tai mitä ne nyt oikeasti ovatkaan, olisko quesadilloilla... joo niillä herkuttelisin. Paljon kasviksia, lihaa ja soosseja. Nam!
Ajattelin tehdä mustikkakiisseliä.
En ole vielä päättänyt, mutta ainakin mansikoita lähden ostamaan huomenna torilta. Samalla katsastan kantarellitarjonnan, jos olisi jo hyvällä hinnalla. Huomisen aikana siis vasta mietin viikonlopun syömiset. Mitään naposteluja ei harrasteta, paitsi nyt sitten mansikoilla :). Sangriaa voisi tehdä tissutteluun.
Ainakin sitruunajuustokakkua. Ja lättyjä ja mansikoita.
Teen kermaista kantarellikeittoa.
Ihaninta ruoka-aihiota maailmassa ovat kantarellit.
Sain 30 litraa ystävältäni.
Jostakin syystä ei tee mitään herkkuja nyt mieli. Liekö helle syynä, yleensä odotan viikonloppuja nimenomaan herkkujen vuoksi.
Vierailija kirjoitti:
Jostakin syystä ei tee mitään herkkuja nyt mieli. Liekö helle syynä, yleensä odotan viikonloppuja nimenomaan herkkujen vuoksi.
Sairasta
Mansikoilla, kirsikoilla ja vuohenjuustolla.
Vierailija kirjoitti:
Tortilloilla tai mitä ne nyt oikeasti ovatkaan, olisko quesadilloilla... joo niillä herkuttelisin. Paljon kasviksia, lihaa ja soosseja. Nam!
Mitä tarkoitat quesadilloilla?
Vierailija kirjoitti:
Teen kermaista kantarellikeittoa.
Ihaninta ruoka-aihiota maailmassa ovat kantarellit.
Sain 30 litraa ystävältäni.
Ihaninta maailmassa taas on kanttarelleja antava ystävä.
Sushilla ehdottomasti. Niin paljon sushia ja iso kippo wakamame -papuja vai mitä ne on. Uittelen papuja edestakaisin soijassa, pyydystelen niitä tikuilla, haukkailen isoja palanpuolikkaita erilaisista susheista ja olen sushinirvanassa.
Kermavaahdolla ja marjoilla
Ap:n herkut on niin syvältä.