Viikko ilman sokeria ja jauhoja, vatsa turpoaa
Olen nyt ollut viikon ilman sokeria ja valkoisia jauhoja. Olin aivan järkyttävässä sokerikoukussa ja viikko on mennyt hyvin, ei tee yhtään mieli höttöä ja sokeria. Kuitenkin vatsa on kokoajan kamalan pinkeä kuin olisin raskaana. En ole syönyt muuten mitenkään eityisesti, salaatteja ja ruisleipää, kanaa jne.
Taustalla kyllä ab-kuuri.
Millä voisin saada vatsan turvotuksen pois? Liikunta ja vesi arkipäivää.
Kommentit (16)
Ööö... Ruisleipä = ilman jauhoja??!!
Ruisleipä ei kaikille sovi.
Silicea geeli auttaa.
Eli siis ruisleipä myös pois. Pastaa en tietty ole syönyt..
Olisiko maito myös jätettävä, minulla laktoosi-intoleranssi. Olisiko hyötyä täydestä maidottomuudesta?
Ap
Vierailija kirjoitti:
Jätät ne jauhot pois :D
Ja sokerin.
Ruis ja monet muut viljat aiheuttavat osalle vatsavaivoja, koska niissä on hiilihydraatteja, jotka eivät kunnolla imeydy ja bakteerit aiheuttavat käymisprosessin, josta syntyy kaasuja.
Mulla ainakin ruis turvottaa paljon pahemmin kuin vehnä!
Vierailija kirjoitti:
Eli siis ruisleipä myös pois. Pastaa en tietty ole syönyt..
Olisiko maito myös jätettävä, minulla laktoosi-intoleranssi. Olisiko hyötyä täydestä maidottomuudesta?
Ap
Hohhoijaa.
Apua, nyt jää leipä kyllä syömättä. Myös kaikki einekset, joiden säilöntäaineet voi varmasti myös turvottaa..
Miten Mifu, sopiiko vatsalle?
Ruisleivässä myös vehnäjauhoja jopa näissä ”ruis 100” leivissä. Ruis on muutenkin huonosti siedetty ja siheuttaa paljon ongelmia. Joko leipä pois kokonaan tai sit vaihda kauraan.
"Suoliston salaisuudet" ja "Tuhon siemenet" kaikkien itsestään huolen pitävien pitäisi lukea.
Viljat pois, ei vain jauhot.
Minua kiinnostaa muutenkin ravinnon merkitys terveyteen. Miten saan ravinnosta hyvää vastustuskykyä jne...? Olen ollut pitkään (vuosia) tulehduskierteessä, miten voisin ravinnon avulla tukea terveyttä?
Uni ja lepo lienee myös avain hyvään oloon..
Ap
Katsopa tuoteselosteita. Suomalaiset leipomot ovat aivan uskomattomia kusettajia ("suomalainen" leipä leivottu Virossa, ja "ruisleivässä" on vehnäjauhoa 56%, ruista 40% ja muita kökköaineita loput).
Siitä saisi kokonaan toisen aiheen aloitettua, mutta pointtini on että jätä nuokin roskaruuat kaupan hyllylle. Sitä ne ovat, roskaruokaa joka ei ole aitoa ruisleipää nähnytkään. Kehtaavat vielä markkinoida sitä jonain "100% ruisleipänä". Joo, ei vaan kerrota ostajalle että se 100% on pelkkä tuotenimi, joka ei viittaa mitenkään siihen että leivän leivontaan olisi käytetty vain ruisjauhoja.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Jätät ne jauhot pois :D
Ja sokerin.
Ruis ja monet muut viljat aiheuttavat osalle vatsavaivoja, koska niissä on hiilihydraatteja, jotka eivät kunnolla imeydy ja bakteerit aiheuttavat käymisprosessin, josta syntyy kaasuja.
Kaikki viljat muuttuvat elimistössä sokeriksi, pahin on ruis jonka muuttuminen sokeriksi alkaa jo suussa!
Vierailija kirjoitti:
Minua kiinnostaa muutenkin ravinnon merkitys terveyteen. Miten saan ravinnosta hyvää vastustuskykyä jne...? Olen ollut pitkään (vuosia) tulehduskierteessä, miten voisin ravinnon avulla tukea terveyttä?
Uni ja lepo lienee myös avain hyvään oloon..Ap
Viljat on pahimpia terveyden pilaajia. Samoin margariinit ja siemenöljyt.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Minua kiinnostaa muutenkin ravinnon merkitys terveyteen. Miten saan ravinnosta hyvää vastustuskykyä jne...? Olen ollut pitkään (vuosia) tulehduskierteessä, miten voisin ravinnon avulla tukea terveyttä?
Uni ja lepo lienee myös avain hyvään oloon..Ap
Viljat on pahimpia terveyden pilaajia. Samoin margariinit ja siemenöljyt.
Pitää täysin paikkansa!
mulle auttoi kun laitan leivänpaahtimeen sen ruisleivän. en tiedä mikä idea siinä olevinaan.
kärsi vielä hetki. suolistolla menee aikansa ihmetellessä uutta ruokavaliota. kyllä se siitä helpottaa.
Jätät ne jauhot pois :D