Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Tein just tiikerikakun. Miten/missä se säilyy huomiseen? ev

Vierailija
24.05.2006 |

Kommentit (7)

Vierailija
1/7 |
24.05.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miksei jääkaapissakin. Itse käärin kuivakakut folioon.

Vierailija
2/7 |
24.05.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

Siis jos joku ei syö koko kakkua jo illalla/yöllä... :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/7 |
25.05.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

Siellä kuivavat nopeasti ja rakenne ja maku kärsivät. Säilytetään siis huoneenlämmössä.

Vierailija
4/7 |
25.05.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

liekö koulssa opetettu

Vierailija
5/7 |
25.05.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

ap

Vierailija
6/7 |
25.05.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

Folioon tai muovipussiin laitan ja peittelen kakun vielä jollain, ettei linnut tms. pääse siihen nokkimaan. Pyykkikoppa on tässä asiaasa aika hyvä suoja.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/7 |
25.05.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

-ei varmaan kovin moni. Kaupassakin kuivakakut, joihin tiikerikakku lukeutuu ovat siellä leipähyllyssä ihan huoneenlämmössä. Kuivakakut säilyvät huoneenlämmössä pari viikkoa vähintään. Se että jossain leipurikoulussa kuivakakut laitetaan kylmiöön, ei ole sama kuin että kakut laitettaisiin jääkaappiin. Tottakai, jos on kylmiö, voihan sen kuivakakun sinnekin tyrkätä, siellä säilynee vielä pidempään, eli ehkä kuukaudenkin?