Ulkomaalaiset kuulemma yökkivät usein maistaessaan suomalaista salmiakkia tai lakritsia. Käsittääkseni vika on heissä
Eihän lakut tai salmiakki voi maistua pahalle. En luottaisi sellaiseen henkilöön, joka ei pidä noista.
Kommentit (12)
Vierailija kirjoitti:
Mutta miksi ulkomaalaiset pitävät salmiakkiä yököttävänä?
Heidän makuaistinsa on heikosti kehittynyttä.
Suomessa karkkienkin pitää maistua pahalta ja saada yökkimään.
Muut syö jälkitruokasi cremebruleita , suomessa saa mämmiä.
Ulkomaalaiset ovat tässä asiassa kyllä täysin juntteja. Salmiakki on ihan parasta.
Juntteja kun yökkivät vieraalle maulle.
Vierailija kirjoitti:
Suomessa karkkienkin pitää maistua pahalta ja saada yökkimään.
Muut syö jälkitruokasi cremebruleita , suomessa saa mämmiä.
Mämmiä syödään kerran vuodessa eikä kaikki syö silloinkaan.
Vierailija kirjoitti:
Suomessa karkkienkin pitää maistua pahalta ja saada yökkimään.
Muut syö jälkitruokasi cremebruleita , suomessa saa mämmiä.
Hyväähän mämmi on ja hyvin on kelvannut ulkomaalaistutuille. Ei tuota "mämmi on kakkaa" -asennetta ole kuin joillakin suomalaisilla.
Toksisen maskuliinisessa Suomessa karkinsyöntikin on miehuuskoe.
Englantilainen tuttu sanoo salmiakin maistuvan kuselle. Ei kertonut milloin on kusta maistanut.
Minustakin se on omituista. Väkevä ja suolainenkin salmiakki on makeaa, hyvää. Lakritsissa ei pitäisi olla mitään yökittävää.
Blogini: https://ilouutinen.blogspot.fi/
Vierailija kirjoitti:
Englantilainen tuttu sanoo salmiakin maistuvan kuselle. Ei kertonut milloin on kusta maistanut.
Salmiakki on ammoniumkloridia. Eikös virtsassa ole jotain samantapaista yhdistettä? Sinänsä tuttusi on ihan oikeilla jäljillä.
Mutta miksi ulkomaalaiset pitävät salmiakkiä yököttävänä?