Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Sima - missä vaiheessa tietää onko satsi pilalla?

Vierailija
29.04.2019 |

Oletteko maistelleet simaa kesken käymisen? Miltä sen kuuluisi maistua 18 tuntia alullepanon jälkeen? Maistuuko hiiva vielä siinä vaiheessa?
Olen armoton tunari näissä simahommissa, joka välillä onnistuu ja välillä en.
Eilen tein siman tasan tarkkaan ohjeiden mukaan, mutta pelkäsin tuleeko hiivaa liikaa.
Nyt sima on käynyt noin 18 tuntia. Pullotin sen 10 tunnin kohdalla. Simassa maistuu vielä hiiva. Missä vaheessa hiivan maku katoaa? Tulisiko siman olla tässä vaiheessa jo makeata ja hiivan maku poissa?

Kommentit (1)

Vierailija
1/1 |
29.04.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mäkin haluun tietää tähän vastauksen :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kuusi viisi kaksi