Lue keskustelun säännöt.
Kysymys intialaisesta ravintolaruoasta:
01.04.2019 |
Kysymys:
Söin suosikkiani butter chickeniä intialaisessa ravintolassa ja resepti & maku oli ilmeisesti jotenkin muuttunut. Nyt punaisessa kastikkeessa näkyi jotakin valkoisia, erottuneita pisaroita, kuin härmistynyttä maitoa tai muuta hapanmaitotuotetta. Muutenkin kastike oli makuuni ihan liian mietoa.
Kuten aina, raita oli omassa astiassaan annoksen vieressä, eli siitä ei ole ollut kyse.
Mitä tuo valkoinen, erottunut ainesosa kastikkeessa mahtoi olla? Kuulostaako normaalilta? Olikohan koko annos jotenkin pilalla, koska maha on ollut turvoksissa ja täynnä ilmaa annoksen jälkeen... :(
Kommentit (2)
Myös kookosmaito/kerma voi aiheuttaa tuollaisen.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Tulee mieleen rasvainen maustamaton jogurtti, itse laitan sitä kun kotona butter chickeniä valmistan. Voi olla myös kermaa tai ranskankermaa. Nuo maitotuotteet on tunnetusti hankalia, toivottavasti ei oo kylmäketju katkennut ja ollutkin hapantunutta.