Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Raparperin säilytys- auta uusavutonta!

Vierailija
21.07.2008 |

Miten säilön raparperin? Voiko sen pakastaa ihan sellaisenaan vai pitääkö tehdä hilloksi mieluummin?

Kommentit (7)

Vierailija
1/7 |
21.07.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

paloiksi ja pakkaseen

Vierailija
2/7 |
21.07.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

myös mielummin pakasteena kuin hillona. Monikäyttöisempää niin!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/7 |
21.07.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

ja sokeria sekaan ja pakkaseen. Siinä on sit valmiit palaset raparperipiirakkaa varten valmiina.

Vierailija
4/7 |
21.07.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

sekä keittänyt pienen vesitilkan ja tavallisen sokerin kanssa kattilassa pehmeiksi sekä pakastanut ihan vaan "kuorittuna" ja pilkottuna. Kumpikin tapa käy.

Vierailija
5/7 |
21.07.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

Laitan siis pilkottuna pakkaseen. ap

Vierailija
6/7 |
21.07.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pilkoin ja pakastin.



Sulatettuna tuloksena oli mössöä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/7 |
21.07.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pilkoin ja pakastin.

Sulatettuna tuloksena oli mössöä.

Nehän voi heittää suoraan pakastimesta kohmeisina piirakkaan tai kiisseliin.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: viisi kahdeksan neljä