Lue keskustelun säännöt.
Raparperin säilytys- auta uusavutonta!
21.07.2008 |
Miten säilön raparperin? Voiko sen pakastaa ihan sellaisenaan vai pitääkö tehdä hilloksi mieluummin?
Kommentit (7)
myös mielummin pakasteena kuin hillona. Monikäyttöisempää niin!
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
ja sokeria sekaan ja pakkaseen. Siinä on sit valmiit palaset raparperipiirakkaa varten valmiina.
sekä keittänyt pienen vesitilkan ja tavallisen sokerin kanssa kattilassa pehmeiksi sekä pakastanut ihan vaan "kuorittuna" ja pilkottuna. Kumpikin tapa käy.
Laitan siis pilkottuna pakkaseen. ap
Pilkoin ja pakastin.
Sulatettuna tuloksena oli mössöä.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Pilkoin ja pakastin.
Sulatettuna tuloksena oli mössöä.
Nehän voi heittää suoraan pakastimesta kohmeisina piirakkaan tai kiisseliin.
paloiksi ja pakkaseen