Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Halloumi - hyvää, mutta SUOLAISTA!

Vierailija
17.05.2006 |

Grillasin ensimmäistä kertaa halloumi-juustoa, ja sehän oli hyvää. Järkyn suolaista, nyt jo tiedän, että olen aamulla turvoksissa kuin vapun ajan rusina.. =0(



Hälveneekö suolaisuus helposti, jos juustoa liottaa vedessä jonkun aikaa? Eihän tuollaista tynkkiä passaa syödä...

Kommentit (9)

Vierailija
1/9 |
17.05.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

suolaista on jooo, mutta ah niin herkkua. Saahan noita epäterveellisiäkin herkkuja aina välillä popsia...onhan fetakin tosi suolaista ja aika usein tulee tällä taholla sitä syötyä...

Vierailija
2/9 |
17.05.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ihan kylmävesihanan alla lorottelen hetken aikaa ja sitten kuivaan pinnan ennen paistamista.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/9 |
17.05.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

Seuraavalla kerralla mätän vähän vähemmän lautaselleni.. =0)

Kaikkihan on syötävä, mitä ottaa, eikös niin.



Ja joku kysyi, kuinka se grillataan. Minä laitoin ihan 1cm:n viipaleina parilalle, ihan sellaisenaan. Ohuempiakin voisi siivut olla, aika jäykkää tavaraa, eli pysyy koossa kyllä.

Vierailija
4/9 |
17.05.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minulla puoliso halloum juuston syntymäpaikasta! :o)

Meillä huuhdellaan aina hanan alla kylmällä vedellä se osa juustosta minkä haluamme käyttää ruuanlaitossa. :O)



Voi siitä saa niin monia herkkuja, nam!

Grillatessa erinomainen!

Vierailija
5/9 |
17.05.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mutta monet tosiaan huuhtelevat - mutta sekään ei siis juuri vähennä suolaisuutta.

Vierailija
6/9 |
17.05.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija:


Voi siitä saa niin monia herkkuja, nam!

Grillatessa erinomainen!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/9 |
17.05.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

Halloumia liotetaan suomalaiseen makuun, mutta ei sitä Kyproksella aina liotella. Riippuu siitä, miten sitä käytetään ja onko se kenties omatekoista vai kaupasta vakuumista ostettua.



Vierailija
8/9 |
17.05.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

työläitä, mutta tosi herkullisia:



" Juustotangot"



paketti pakaste filotaikinaa



täyte halloumjuustoa, minttua ja oliviiöljyä



minttu hakataan pieneksi

juusto painellaan pieneksi muruksi haarukalla

sekoitetaan minttu ja juusto ja lisätään hiukka oliiviöljyä



leikataan filotaikinasta suorakaiteen muotoisia paloja

täytetään palat juusto-minttusekoituksella

rullataan sikarin tapaan tangoksi

paistetaan upporasvassa kunnes tango on kullanruskea

tarjoillaan kuumina



grillausvinkit: taivas on rajana

me aika usein leivitetään juusto, muna-vehnäjauho-korppujauhu

sitten vain parilalle ja nam! :-)



Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/9 |
17.05.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

http: // www. halloumicheese. com/ recipes. html



(ota välilyönnit pois)



11/8