Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Turvotatko lettutaikinan jääkaapissa vai huoneenlämmössä?

Vierailija
15.02.2019 |

Kysymys otsikossa.

Kommentit (9)

Vierailija
1/9 |
15.02.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jääkaapissa.

Vierailija
2/9 |
15.02.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jääkaapissa tietenkin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/9 |
15.02.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Huoneenlämmössä

Vierailija
4/9 |
15.02.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Siinä se turpoo samalla kun paistelet.

Vierailija
5/9 |
15.02.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Jääkaapissa tietenkin.

Miksi tietenkin?

Vierailija
6/9 |
15.02.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Huoneenlämmössä. Mitä sitä jääkaappiin siirtelemään?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/9 |
15.02.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Huoneenlämmössä. Sehän paistetaan noin puolen tunnin kuluttua. Käsketäänhän ohjeissa esim lihakin ottaa huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen paistamista. 

Vierailija
8/9 |
15.02.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Huoneenlämmössä sen puolisen tuntia. Jos teen taikinan paljon etukäteen niin sitten toki jääkaapissa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/9 |
15.02.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jääkaapissa nykyään, nimittäin huomasin, että taikinasta tulee sileä jääkaapissa, kun taas jos turvotan taikinan huoneenlämmössä, jauho jää sellaisiksi pieniksi nypyiksi. Pannukakussa tällä on esteettistä merkitystä. 

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: neljä viisi yhdeksän