Kaikki valmisruoat on mauttomia Suomessa!!!
liukee mitä tahansa chiliä tai aasian maustetta niinn ei nää maistu millekään, ja yleensä on 2prosenttia sitä lihaa tai kalaa mukana, muu riisiä ja mausteet ei lähelläkään Intiaa tai Aasiaa. hävetkää suomalaiset
pitäs ruoka-apuunkin saada oikea intialainen kokki
ei näistäkän maistunut mikään miltään vaikak mitä chiliä itse duunas sekaan
arizona meat balls oli suuri vitsi, piti oolla muka tulista! ei siis mitään makua ei
ainoo ok oli karitsan lihan kebabpihvit, uunimunakas ja juustopiiras suuri vitsi
-XL arizona meat balls 450 g
- kinkku-paprikakiusaus 650 g
- kebab pihvi karitsan lihasta 660 g
- minidonitsit
- kanafilesuikale guajillo-chili 300g
- savulohilätkä 168 g (20 e kg)
- herkkusienet
- vegyu feta-pinaatti uunimunakas 300g
- juustopiiras 300g
- kreikalainen fetasalaatti perhe 850 g
- gefilus jugurttia 2 kpl
- luomu piimää 1 l
- jyvä roileri mersiuola filee 350 g
- pirkka moniviljapatonki 2 kpl
- ruisleipä
- castello blue 150g juusto
-marcarpole juustokakku 250g
- vehnäjauho 2kg
- färs-kikhernerouhe 200g
- ananas ja banaaneja
Kommentit (4)
Ruokiin voi lisätä mausteita itsekkin, tulee juuri sen makuista kun haluaa.
kyllä suomalaisten pitäs osata tehdä laaturuokaa Japanista, Thaimaasta ja Intiasta ja Sri Lankalta työttömille pummeille, siinä ois se etu että nää vanhat ukkelit ja mummot jotka syö vain suomi-ruokaa ja makkaraa poistuisivat ruokajonoista ja olisi tilaa nuorille pummeille ja pysyisivät kunnossa
Vierailija kirjoitti:
Ruokiin voi lisätä mausteita itsekkin, tulee juuri sen makuista kun haluaa.
no niin mutta parempi on että on maustamatonta valmiiksi, esim kananfilettä. Masaman curry saucea ja kookosmaitoa vaan sekaan niin on thaimaalainen ateria valmis. Parasta on kuitenkin vegaaniateriat sri lankalla, ne curryt ja 10 erilaista pikkuastiaa mukana, tai south indian thali
namia namia, sinne siis lento sossun rahoilla pian, ei täällä talvea jaksa
Atrian pinaattiletut on ihania.