Kyllästynyt LIDL:n vanhoihin jauhelihoihin!
Vaikka samana päivänä paistaisi, aina maistuu lehmän paskalle! Muut ruoat on aina hyviä em. kaupasta ostettuna, mutta tämä alkaa jo vituttamaan. Onko kellään muulla kokemusta tälläisestä?
Kommentit (26)
Mun mielestä kaikki jauhelihat maistuu tuolta, ihan sama mikä kauppa. Mutta samaan aikaan en koskaan oppinut syömään punaista lihaa, joten ongelma on selkeästi minussa, ei jauhelihassa.
No kyllä osaan kokata, vaan kukaan ei taio vanhasta ruoasta maukasta. Tiedä vaikka olisi valeltu verellä että näyttäisi tuoreelta. Turha alapeukuttaa. Ap.
Ei maistu liitlin ruuat minulle.
Ostan mieluummin Prismasta tai S-Marketista.
Liitlin omistaja on maansa rikkaimpia miehiä.
En osta liitlistä, koko kauppa on niin kirjava.
Vierailija kirjoitti:
Vaikka samana päivänä paistaisi, aina maistuu lehmän paskalle! Muut ruoat on aina hyviä em. kaupasta ostettuna, mutta tämä alkaa jo vituttamaan. Onko kellään muulla kokemusta tälläisestä?
Hyvä kunnkuulee muidenkin todenneen saman.
Laitoin juuri kompostiin loput makaronilaatikosta mihin ostin 10% naudanlihaa lidlistä.
Haisi jo paistettaessa oudolle, mutta se ei ollut vanha haju.
Olen keittiöalan immeinen eli tunnistan laadun ja osaan tehdä ruokaa, mutta joku vika siinä lihassa oli.
Olen joskus ostanut sieltä sieltä sika-nauta eikä se ollut erikoista vaan tämä nauta maistui vielä ruokapöydässäkin erikoiselle.
Ikävä kyllä tuli Puola mieleen syödessä...
Vierailija kirjoitti:
Mun mielestä kaikki jauhelihat maistuu tuolta, ihan sama mikä kauppa. Mutta samaan aikaan en koskaan oppinut syömään punaista lihaa, joten ongelma on selkeästi minussa, ei jauhelihassa.
Minäkin olen vegaani! Hyvä me!
Vierailija kirjoitti:
No kyllä osaan kokata, vaan kukaan ei taio vanhasta ruoasta maukasta. Tiedä vaikka olisi valeltu verellä että näyttäisi tuoreelta. Turha alapeukuttaa. Ap.
Joopa joo. Lidlin kotimaiset lihat tulee atrialta, hk:lta ja snellmannilta.
Vierailija kirjoitti:
No kyllä osaan kokata, vaan kukaan ei taio vanhasta ruoasta maukasta. Tiedä vaikka olisi valeltu verellä että näyttäisi tuoreelta. Turha alapeukuttaa. Ap.
Hmm..
Jos miljoonat saksalaiset syö samaa jauhelihaa ja tekee hyvää ruokaa siitä niin onko vika sinussa vai saksalaisissa 🤔?
Tai ruotsalaiset, tanskalaiset, ranskalaiset..
Kumma juttu, mutta enpä ole koskaan ostanut Lidlistä vanhaa jauhelihaa, k-kaupan tuoretiskistä kyllä...
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
No kyllä osaan kokata, vaan kukaan ei taio vanhasta ruoasta maukasta. Tiedä vaikka olisi valeltu verellä että näyttäisi tuoreelta. Turha alapeukuttaa. Ap.
Hmm..
Jos miljoonat saksalaiset syö samaa jauhelihaa ja tekee hyvää ruokaa siitä niin onko vika sinussa vai saksalaisissa 🤔?Tai ruotsalaiset, tanskalaiset, ranskalaiset..
Kumma juttu, mutta enpä ole koskaan ostanut Lidlistä vanhaa jauhelihaa, k-kaupan tuoretiskistä kyllä...
Eivät syö samaa jauhelihaa, koska jokaisella maalla omat tuotantokanavat ja itse ostin kotimaista.
Mskaronilaatikon tekijä
Musta tuosssa on mahtavaa se että jos olet tehhnyt tyliin makaronia jauhelikastikkeessa. Niin peset vaaan ne makaronit niin voit syödä ne joskus muulloin ja voit ottaaa potut esiin ja iskeä ne siiihen jauhelihakastikkeeseen ja vetää ketsupit pääälle.
Ostan vain sika-nautaa. Uunissa oleva makaronilaatikko näyttää menevän taas pilalle. Kiva että joku muu on tehnyt saman havainnon. Ap.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
No kyllä osaan kokata, vaan kukaan ei taio vanhasta ruoasta maukasta. Tiedä vaikka olisi valeltu verellä että näyttäisi tuoreelta. Turha alapeukuttaa. Ap.
Hmm..
Jos miljoonat saksalaiset syö samaa jauhelihaa ja tekee hyvää ruokaa siitä niin onko vika sinussa vai saksalaisissa 🤔?Tai ruotsalaiset, tanskalaiset, ranskalaiset..
Kumma juttu, mutta enpä ole koskaan ostanut Lidlistä vanhaa jauhelihaa, k-kaupan tuoretiskistä kyllä...
Eivät syö samaa jauhelihaa, koska jokaisella maalla omat tuotantokanavat ja itse ostin kotimaista.
Mskaronilaatikon tekijä
No jos oli kotimaista niin sehän on parempaa, ainakin palstalaisten mielestä 😉
Miten olisi jos reklamoisit a. Lidlille, b. lihan pakkaajalle ja c. lihan tuottajalle?
Luulen että parempi tulos olisi kuin täällä vinkuminen..
Vierailija kirjoitti:
Musta tuosssa on mahtavaa se että jos olet tehhnyt tyliin makaronia jauhelikastikkeessa. Niin peset vaaan ne makaronit niin voit syödä ne joskus muulloin ja voit ottaaa potut esiin ja iskeä ne siiihen jauhelihakastikkeeseen ja vetää ketsupit pääälle.
Ainii eiku suo potuuttaaa toi jauheliha. Mut kuuka vtun hullu kyllästyy johonkin jauhettuun hevoseen.
Vierailija kirjoitti:
Ostan vain sika-nautaa. Uunissa oleva makaronilaatikko näyttää menevän taas pilalle. Kiva että joku muu on tehnyt saman havainnon. Ap.
Hyi, sika-nauta haisee pahalle oli se sitten kotimaista ja tuoretta...
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
No kyllä osaan kokata, vaan kukaan ei taio vanhasta ruoasta maukasta. Tiedä vaikka olisi valeltu verellä että näyttäisi tuoreelta. Turha alapeukuttaa. Ap.
Hmm..
Jos miljoonat saksalaiset syö samaa jauhelihaa ja tekee hyvää ruokaa siitä niin onko vika sinussa vai saksalaisissa 🤔?Tai ruotsalaiset, tanskalaiset, ranskalaiset..
Kumma juttu, mutta enpä ole koskaan ostanut Lidlistä vanhaa jauhelihaa, k-kaupan tuoretiskistä kyllä...
Eivät syö samaa jauhelihaa, koska jokaisella maalla omat tuotantokanavat ja itse ostin kotimaista.
Mskaronilaatikon tekijäNo jos oli kotimaista niin sehän on parempaa, ainakin palstalaisten mielestä 😉
Miten olisi jos reklamoisit a. Lidlille, b. lihan pakkaajalle ja c. lihan tuottajalle?
Luulen että parempi tulos olisi kuin täällä vinkuminen..
Ostan pari kertaa vuoteen jauhelihaa eli voin ostaa sen jatkossa Prismasta enkä ole vinkunut sen enempää kuin todennut ettei se ollut ok
En ole koskaan huomannut ongelmia Lidlin lihoissa. Ehkä sinulla on vain huono tuuri.
Miksi olet niin tyhmä että ostat Lidlistä salmonellajauhelihaa?
Mä ostan kauppahallista tuoretta.
Vierailija kirjoitti:
En ole koskaan huomannut ongelmia Lidlin lihoissa. Ehkä sinulla on vain huono tuuri.
Mä luulen että osansa on myös sillä että AP EI osaa tehdä ruokaa 😉
Käyttää reseptien hakuun Kotikokki sivustoa 😁
Vierailija kirjoitti:
Miksi olet niin tyhmä että ostat Lidlistä salmonellajauhelihaa?
Mä ostan kauppahallista tuoretta.
Miksi olet niin tyhmä että a. kuvittelet kaikissa Lidlin lihoissa olevan salmonellaa ja b. luulet, että kauppahallissa saa yhtään sen tuoreempaa?
Osta suoraa tilalta niin voi ollakin tuoreempaa, just teurastettua...
Mä olen myös huomannut eron, vaikka tosiaan ihan kotimaisilta tuottajilta sen pitäisi olla. Ihan selkeä haju ja makuero Snellmanniin ja Atriaan verrattuna, eikä hyvä sellainen...
Turha ruoka-ainetta syyttää, jos ei osaa kokata.