Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Hyviä pataruokia?

Vierailija
09.01.2019 |

Ostin padan ja nyt kaipaisin vinkkejä siinä valmistettaviin ruokiin. Mikä on sinun paras pataruokasi?

Kommentit (9)

Vierailija
1/9 |
09.01.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mun peruspatani:

- 500-700 g naudanpaistia (kuutioi ja paista niihin paistopinta ja jätä padan pohjalle)

- Pari sipulia pilkottuna, anna kuullottua

- Punainen ja keltainen paprika pilkottuna, heitä sekaan

- Pilkottuja tomaatteja tai tomaattimurskaa, 600-800 grammaa, heitä sekaan

- Mustia papuja yksi purkillinen, heitä sekaan

- Kikherneitä yksi purkillinen, heitä sekaan

- 3-6 valkosipulinkynttä pieneksi leikeltynä, heitä sekaan

- Chiliä jos pidät chilistä, heitä sekaan

- Pippuria, suolaa ja paprikajauhetta, heitä sekaan

Kansi päälle ja pari tuntia muhimista. Menee hyvin esim. riisin, perunoiden, perunamuusin ja bataattien kanssa.

Vierailija
2/9 |
09.01.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Mun peruspatani:

- 500-700 g naudanpaistia (kuutioi ja paista niihin paistopinta ja jätä padan pohjalle)

- Pari sipulia pilkottuna, anna kuullottua

- Punainen ja keltainen paprika pilkottuna, heitä sekaan

- Pilkottuja tomaatteja tai tomaattimurskaa, 600-800 grammaa, heitä sekaan

- Mustia papuja yksi purkillinen, heitä sekaan

- Kikherneitä yksi purkillinen, heitä sekaan

- 3-6 valkosipulinkynttä pieneksi leikeltynä, heitä sekaan

- Chiliä jos pidät chilistä, heitä sekaan

- Pippuria, suolaa ja paprikajauhetta, heitä sekaan

Kansi päälle ja pari tuntia muhimista. Menee hyvin esim. riisin, perunoiden, perunamuusin ja bataattien kanssa.

Kaiken tuon heittelyn jäljiltä on keittiö melko sotkuinen

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/9 |
09.01.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hirvenpaistia siivutettuina ohuiksi pihveiksi tai suikaleiksi, kuullotus voi-öljyseoksessa pannulla.

Pataan sipulia, porkkanaa, lanttua (ehkä pakastemaissia), vettä, pari laakerinlehteä, kokonaisia musta- ja valkopippureita, suolaa. Haudutus ilman kantta n 1h, kannen kanssa n 1h, lisätään ruokakerma ja lisä suolaa jos tarvis, haudutus 1.

Vierailija
4/9 |
09.01.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Mun peruspatani:

- 500-700 g naudanpaistia (kuutioi ja paista niihin paistopinta ja jätä padan pohjalle)

- Pari sipulia pilkottuna, anna kuullottua

- Punainen ja keltainen paprika pilkottuna, heitä sekaan

- Pilkottuja tomaatteja tai tomaattimurskaa, 600-800 grammaa, heitä sekaan

- Mustia papuja yksi purkillinen, heitä sekaan

- Kikherneitä yksi purkillinen, heitä sekaan

- 3-6 valkosipulinkynttä pieneksi leikeltynä, heitä sekaan

- Chiliä jos pidät chilistä, heitä sekaan

- Pippuria, suolaa ja paprikajauhetta, heitä sekaan

Kansi päälle ja pari tuntia muhimista. Menee hyvin esim. riisin, perunoiden, perunamuusin ja bataattien kanssa.

Kaiken tuon heittelyn jäljiltä on keittiö melko sotkuinen

Tarkkuus paranee harjoitellessa! =)

Vierailija
5/9 |
09.01.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Possusuikaleita ruskistus pannulla.

Sipulia

Porkkanaa

Paprikaa

Suolakurkkuja tai kapriksia

Suola, pippuri, chilimauste, paprikajauhe, curry, kaneli

Kokonaisia rosepippureita

Chorico viipaleita

Maissia

Kermaa

Uuniin

Vierailija
6/9 |
09.01.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kanaa

sipulia

porkkanaa

ruokakermaa

mausteita

Kun hautunut lisää:

Purkkipersikoita

Aurajuustoa

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/9 |
09.01.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Ostin padan ja nyt kaipaisin vinkkejä siinä valmistettaviin ruokiin. Mikä on sinun paras pataruokasi?

Makkarapata meksikkolaisittain:

Mausta tomaattiliemi chilillä, valkosipulilla, kanelilla ja anna muhia ja makuuntua liedellä kannen alla puolisen tuntia ja vasta sitten lisää joukkoon ruskistetut makkaranpalat, sipuli sekä kidneypavut ja porkkanat. Valitse pataan mausteista makkaraa, kuten chorizoa ja pilko joukkoon myös taateleita. Makea ja happaman tulinen maku sopii yllättävän hyvin yhteen. Riisiä lisäkkeeksi tai kuskusia.

Vierailija
8/9 |
09.01.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Karjalanpaisti. Atrian valmispakkauksen kun ostaa, voissa kuullottaa sipulit ja porkkanat pyöräyttää ja lihojen pinnat ruskistaa, sitten pataan lisäksi suolaa, maustepippuria ja laakerinlehtiä. Vettä päälle niin että lihat peittyy, päiväksi miedolla lämmöllä uuniin ni jo tulee mureata ja hyvää lihaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/9 |
09.01.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ooo karjalainpaistia nam!