Vierailija

Nimimerkillä laskettu aika lähestyy..:)

Sivut

Kommentit (76)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Nukuin hyvin lapsen synnyttyä neljän päivän käynnistyksen jälkeen. Perhehuone, olin liian huonossa kunnossa hoitaakseni lasta, sitä varten isä sai jäädä.

Vierailija

En nukkunut synnytyksen jälkeen enkä ennen kotiinpääsyä kuin max. 3-4h/yö. Hormonit, jälkisupistukset ja huonosti nukkuva vauva syinä.

Vierailija

En nukkunut kuin sektion jälkeen siellä heräämössä vai mikä se huone onkaan, mihin äiti kärrätään synnytyksen jälkeen toipumaan muutamaksi tunniksi. Seuraavat päivät menivät nukkumatta, korkeintaan vartiksi saattoi välillä torkahtaa. Sama tosin jatkui kotona kuukausikaupalla, vuoden jälkeen taisin nukkua välillä tunnin tai kaksi...

Vierailija

Hyvin huonosti. Kolmen hengen huoneessa yhdellä lapsella oli bilirubiini ja toisella muuten vaan huono olla, että huusivat koko yön. Oma lapseni olisi nukkunut rauhallisesti, mutta piti herättää muutaman tunnin välein syömään. Onneksi ei montaa yötä tarvinnut olla sairaalassa.

Vierailija

Tuskin lainkaan. Sitten kun lopulta olisi saanut hiukan unen päästä kiinni (aamulla, päivällä) tuli kaikenlaisia keskytyksiä ):

Ja minun aikanani laitoksella oltiin 4-6 yötä. Vasta kotona sai levätä ja toipua.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat