Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Verensokeri

kohta diabetes
23.10.2018 |

Miten on mahdollista, että kun söin kolme leipää, kaksi tuntia siitä verensokerini oli 6,8 ja kun olin syönyt 200g suklaata ja leivän, verensokerini oli tunnin päästä siitä 5,4? Eikö suklaa nosta rajummin verensokeria vai erittyykö silloin enemmän insuliinia, joka taittaa tuon piikin?

Kommentit (7)

Vierailija
1/7 |
23.10.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

jospa lopettaisit sen jatkuvan mittailun. sairauksien pelko? 

Vierailija
2/7 |
23.10.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Leipä nostaa verensokeria enemmän kuin suklaa. Senhän huomasit jo mitatessasi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/7 |
23.10.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei ole sairauksien pelkoa :D Hommasin VS-mittarin kun kokeilin paastoamista ja sitten seurailin hetken mielenkiinnosta sokereitani muutenkin ja säikähdin kun olivat välillä koholla. Nyt mittasin pitkästä aikaa ja olivat onneksi rauhallisemmat.

Vierailija
4/7 |
23.10.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Nuo mitään korkeita arvoja oo.

Vierailija
5/7 |
23.10.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

rasva estää nousua? Luulisin?

Vierailija
6/7 |
23.10.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ylellä oli se joku Lääkäri tietää tms brittisarja, missä mitattiin eri ruokien verensokerivaikutuksia ja ne olivat erilaiset eri ihmisillä siis toiselle toiset ruuat olivat pahoja ja toiselle taas ne, jotka olivat toiselle hyviä. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/7 |
23.10.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Erilaiset hiilihydraatit nostaa eri tavalla ja nopeudella.

Jos on pekkää suklaata ( ilman mitään karkki/kinuski/hillo/tms ) lisiä niin se ennemminkin pitää verensokereita tasaisenkuin että nostaisi rajusti ylös.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kuusi kaksi kolme