Miksi joka paikkaan pitää tunkea sitä ällöttävää palmuöljyä? Kaikki tavalliset margariinitkin sitä täynnä. Enpä sitten käytäkään leipomiseen
Otin Oivariinia, vaikka vähän kalliimpaa onkin kuin tavalliset margariinit.
Se ainakin on täyttä tavaraa eikä mitään tekorasvaa.
En halua että suonet on kohta täynnä jotain ihme palmuöljymömmöä. Yäk!
Joka paikkaan sitä pitää tunkeakin. Melkein jokaisessa rasvapurkissakin luki ensimmäisenä että ”palmuöljy”.
Kommentit (5)
Vierailija kirjoitti:
En ikinä käytä margariinia mihinkään. Yök.
Joskus ennen mun tuli käytettyä juurikin leipomiseen mutta eipä tuu enää käytettyä. Kun nekin on pitänyt mennä pilaamaan. Ap
Lidlikin on muuttanut levitemargariinivalikoimaansa. En oikein pysy kärryillä, mutta halvin on ainakin syömäkelvotonta.
Valmistettu Suomessa,eli on Raision tehtaan sontaa. Enpä osta toista kertaa. Verisuonet tukivaa kovaa rasvaa 11%.
Ei osaa sanoa että miten näin huonoa levitettä kyetään tekemään. On semmoista sitkasta ja tervamaista mönjää.On siinä hilkulla etteikö jähmety kokonan kovaksi klöntiksi.
Lidlin mansikkahillokin on kuin liisteriä. Vaikkei siinä palmuöljyä olekaan. Aina kun mies syö sitä niin se kuivuessaan jähmettyy lusikoihin ja veitsiin ja lautasiin. Kamala saada sitä pois. Pesukonekaan ei pese sitä ennenkuin niitä on liotelkut vähän aikaa vedessä ennen koneeseen laittamista.
Ei enää koskaan tänne Lidlin hilloja.
Ohis.
Mieluummin käytän voita jne kuin tuotteita joissa on palmuöljyä, jonka viljely on aika kyseenalaista sertifikaateista huolimatta.
En ikinä käytä margariinia mihinkään. Yök.