Onko täytekakusta mahdollista saada hyvänmakuista vegaanisena?
Kommentit (8)
Kananmunaa on hyvin vaikea korvata. Muna antaa rakenteen ja makua.
En ole kokeillut jaksaisiko kikherneiden liemestä tehty vaahto kantaa jauhojen painoa uunissa. Ei siitä kuitenkaan samanlaista tule.
En ole syönyt mutta ehkä sekin on mahdollista samalla tavoin kuin jumalakin voi olla olemassa ilman mitään viitteitä.
Vierailija kirjoitti:
Kananmunaa on hyvin vaikea korvata. Muna antaa rakenteen ja makua.
En ole kokeillut jaksaisiko kikherneiden liemestä tehty vaahto kantaa jauhojen painoa uunissa. Ei siitä kuitenkaan samanlaista tule.
Tiedän ei-eläinperäisen keinon saada kakkutaikinaan munan makua.
Kaljan vaahto ajaa saman asian. Siitä vegaani ei ole ikinä kieltäytynyt. Kalja on aina eettistä.
Olen kerran syönyt vegekakkua ja kyllä siinä oli iso ero ns normaalin kakkuun. Oli se ihan OK mutta minusta tavallinen on parempaa. Toki yhden perusteella en tuomita kaikkia vegeleivoksia ja kyllä voisin muitakin maistaa.
On mahdollista! Itse tein kaverin synttäreille, oli niin hyvää että luuli olevan "normi"kakkua :)
Pohjan tein tällä ohjeella:
Täytteenä käytin jotain pilttiä, ja kostutin mehulla. Sitten vispasin Alpron vispisoijakermaa kuorrutukseksi, ja koristelin vegekarkeilla 😇
En ole maistanut, mutta näitä Vienan kakkuja olen kuullut paljon kehuttavan
http://vienak.com/tag/vegaaninen-kakku/