Laitetaanko lasagnessa jokatoiseen väliin valkoista- ja jokatoiseen väliin punaista soossia?
Kun käsittääkseni myös tomaattikastike kuuluu olennaisena osana lasagneen, niin ei kai sitä pelkkää valkoista voi laittaa?
Niin ja mun lasagneen ei kuulu jauheliha, että mitään ohjeita ei tarvitse antaa mitä laitetaan, vaan nyt kyse näistä kastikkeista, mikä on "oikea tapa"?
Kommentit (8)
Mä laitan näin
Tomaattikastike-levyt-tomaattikastike-valkokastike-levyt-tomaattikastike-valkokastike-levyt-jne jne
No niistä ohjeista se ap hyvä selviäisi tuokin. Luepa siitä lasagnelevypaketin kyljestä. Ja voila, se menee tosiaan niin, että joka välissä on molempia. Päällimmäiseksi valkokastiketta.
Italiassa on miten milloinkin. Väliin voi laittaa vaikka pestoa. Suomessa on tietty Säännöt.
Alimmaiseksi vain tomaattikastiketta ja päälimmäiseksi vain valkokastiketta. Väleihin molempia.
Ja päälle juustoraastetta ihan erikseen.
Minä laitan molempia joka väliin. En tiedä onko se "oikea tapa", mutta hyvin on toiminut.