Oboy kaakaon juojat: laitatko ensin kaakaota ja sitten maitoa vai ensin maitoa ja sitten kaakaota?
Kommentit (25)
Jos juon kylmänä niin ensin jauhe ja sitten maito. Jos lämpimänä niin ensin lämmitän maidon mikrossa ja vasta sitten lisään jauheen. En tiedä miksi näin, mutta näin olen tehnyt ihan pikkutytöstä asti.
Ensin jauhe ja sit maitoa samanverran ja sekoitan hyvin ja sit loppumaito geometrisessä sarjassa.
Aina kannattaa laittaa ensin pohjalle kaakaot, ja sitten vähän maitoa. Kunnon sekoitus, ja lopuksi loput maidot.
Kaakao sekoittuu kunnolla, eikä maito roisku ympäriinsä.
Eikö olisi järkevämpää laittaa maito ensin ja sitten vasta jauhe niin sekoittuu paremmin eikä jää pohjalle mössöksi.
ensin vähän maitoa, sit kaakao ja sekoitus, sen jälkeen loput maidot.
Sekoitan kylmän maidon ja kaakaojauheen mukissa. Sitten kaadan kuuman veden seoksen päälle ja sekoitan uudelleen.
Jauheet pohjalle, vähän maitoa, sekoitetaan tahnaksi. Sitten pikkuhiljaa loput maidot. Näin ei jää paakkuja. Kylmänä juon.
ensin maito mikroon ja sitten sekaan kaakaojauhe
Ihan sama ja maidonvaahdottimella sekaisin, ei jää pienintäkään paakkua.
Mutta jos ei ole vaahdotinta niin sitten vähän maitoa+jauhe tahnaksi ja sitten loput maidot.
Onko Oboy kaakaon maku muuttunut mielestänne siitä, mitä se oli ennen?
Tässä ohje:
Mukin pohjalle ensin 4 lusikallista kaakaota. Sen päälle maitoa. Sen jälkeen sekoitetaan varovasti, mutta ei liikaa. Osa kaakaosta siis juodaan siinä maidon mukana ja loppu jää vielä pohjalle. Pohjalle jäänyt kaakao sekoitetaan lopuksi lusikalla uudestaan sellaiseksi suklaamössöksi, joka syödään lusikalla.
En päässyt maistamaan Oboytani kun mies joi ne.
Jauhe pohjalle, keitettyä vettä päälle ja jäähdytys viileällä maidolla.
eka jauhe mottiin, sitten piripintaan maitoa ja sähkövatkaimella täydellä teholla 10 minuuttia
Kylmänä kaakao ensin, se mössö on just se juttu. Ja ohjeen mukaisesti se 6 lusikallista, jos kukaan paheksuva ei ole näkemässä.
Lämpimänä versiona kaakaon sekoitan lämmitettyyn maitoon. Paitsi jos laitan jäätöpalan, niin sitten pohjalle pitää saada se mössö. Suklaaströsseleitäkin joskus ollut siihen jäätelön päälle.
Juon ehkä 4-10 kertaa vuodessa kaakaota, joten yleensä vedän kunnolla överiksi, sillon kun sattuu kaakaota tekemään mieli.
Laitan ensin maitoa ja sitten juon sen ilman kaakaota koska säästyn siltä kaikelta turhalta sokerilta.