Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Totuus ruokavaliosta!

Vierailija
29.05.2018 |

Niin surullista miten nykyajan ihminen on vieraantunut oikeasta ruoasta. Hyvälaatuisten raaka-aineiden sijaan mätätään eineksiä ja ravinneköyhää ruokaa. Esimerkiksi nakit, makkarat, leikkeleet ja margariinit on aivan järkyttävää potaskaa. Samoin kaikki jogurtit, maito, proteiinirahkat, ruokakermat yms. Ollaan niin vieraannuttu aidosta ruoasta sekä median ja isojen korporaatioiden aivopesemiä. Eihän jengi osaa edes syödä nykyään ja sen huomaa. Kaikkeen tarvitaan apua ja langetaan mm. kaikenmaailman superdieetteihin.

Ruokateollisuus on bisnestä. Tarkoitus on saada markkinoille ruokaa, joka on nopea valmistaa, maistuu koukuttavalta ja niin edelleen. Onko ihme, että sairaudet lisääntyy kiihtyvää vauhtia, kun ei enää tunnisteta oikeaa ruokaa ja jätetään ne oikeat raaka-aineet kauppaan. Raaka-aineita mitä meidän kroppa oikeasti tarvitsee toimiakseen normaalisti. Kaikki minkä ihminen on itse tehnyt, risteyttänyt tai manipuloinut EI ole ruokaa, eikä sellaista tule laittaa suuhun.

Lihat ja kalakaan ei sinänsä olisi niin pahaa ravintoa, jos ihminen ei syöttäisi eläimille hormooneja, antibiootteja, geenimanipuloitua soijaa. Tai jos ihminen ei saastuttaisi valtamerta mm. muovilla ja ongelmajätteillä. Elohopean määrä myös kasvaa hälyyttävästi valtamerissä. Noita karjaeläimiäkin risteytetään, liimaillaan ja värjätään.

Kaikista parasta olisi, jos ihminen joisi vain lähdevettä ja yrttiteetä, söisi vain aitoja alkuperäisiä kasviksia, viljoja ja hedelmiä. Esimerkiksi kaikki valkoiset pastat ja valkoiset riisihiilarihötöt, tärkkelykset ja sokeri kannattaa unohtaa. Ruis, speltti ja kvinoa on luonnollista ja prosessoimatonta alkuperäisviljaa. Esim. spelttipastaa saa Ruohonjuuresta.

Kaikki hedelmät, joissa ei ole siemeniä, kannattaa välttää. Todennäköisesti manipuloituja. Mikään ei kasva ilman siementä, eli siitä jo tietää mitä on sörkitty ja mitä ei.

Kun palaa takaisin siihen ruokavalioon mikä on alusta asti ollutkin, vähenisi sairaudet, virukset, flunssat. Estäisit sairauksien kehittymistä kropassasi, koska mikään sairaus ei viihdy kropassa, jossa on kaikki puhdasta ja hyvin. Noista prosessoiduista ruoista kaikki kehon loiset, virukset ja sairaudet saa polttoaineensa. Mutta eihän lääkärit sulle tätä kerro, vaan määrää lääkkeitä, jotta lääketeollisuus tekisi rahaa. Syöpäkin on biljoonien dollareiden bisnes.

Tämäkin aloitus tulee saamaan varmasti paljon alapeukkuja, mutta mitäpä muuta voi odottaa ihmisiltä, jotka eivät ole valmiita vastaanottamaan totuutta, tai tekemällä itse taustatutkimuksia.

Kommentit (36)

Vierailija
1/36 |
29.05.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

 Mutta mitäpä me tuolle toiminnalle voidaan? Jokainen tekee itse valintansa ruokavalionsa suhteen.

Vierailija
2/36 |
29.05.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Nuo superdieetit pitäisi kyllä laissa kieltää. Tuttavani sai kilpirauhas- ja suoliongelmia Jutan dieetistä. Nuo trainerit ei tiedä hevonkettuakaan siitä mitä tekevät ihmisten kropille. Maitoa ja rahkaa proteiinin perään, ei ihme että elimistö pettää. Onneksi näistä on alettu puhumaan enemmän. Ja oikeassa olet siinä että ahneus ja rahanhimo tässä maailmassa jyllää ihan kaikilla saroilla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/36 |
29.05.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

En alapeukuttanut mutta tämän haluan sanoa: minusta ei ole mitenkään ihme että ihmisillä on vähän hukassa oleva olo ravintoasioiden kanssa. Minulla ainakin on. Asiantuntijoiltakin tulee niin monenlaista ja osittain ristiriitaista viestiä, ja siihen päälle diletanttien vaahtoaminen ja käännytystyö muutaman lähteen (kirjan tai pahimmillaan lyhyen nettiartikkelin!) perusteella... Kyseessä on aikamoinen viidakko jossa on vaikea päättää ketä uskoa.

Pieni esimerkki joka sopii mielestäni kuvaamaan millaista keskustelu on etenkin kun se viedään yksittäisten ruoka-aineiden tasolle: Kun tv:ssä haastateltiin pari vuotta sitten kahta ravitsemusasioiden ammattilaista (titteleitä en muista), yksi sanoi  että pieni määrä voita päivässä on hyväksi terveydelle ja toinen vastasi että voi on silkkaa myrkkyä. Maallikkona kotisohvalla oli mahdoton päätellä kumpi näistä oli uskottavampi asiantuntijana. Ei tilannetta voi ainakaan kovin selkeäksi väittää.

Vierailija
4/36 |
29.05.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

No mitä pitäis sit syödä??

Vierailija
5/36 |
29.05.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Niin surullista miten nykyajan ihminen on vieraantunut oikeasta ruoasta. Hyvälaatuisten raaka-aineiden sijaan mätätään eineksiä ja ravinneköyhää ruokaa. Esimerkiksi nakit, makkarat, leikkeleet ja margariinit on aivan järkyttävää potaskaa. Samoin kaikki jogurtit, maito, proteiinirahkat, ruokakermat yms. Ollaan niin vieraannuttu aidosta ruoasta sekä median ja isojen korporaatioiden aivopesemiä. Eihän jengi osaa edes syödä nykyään ja sen huomaa. Kaikkeen tarvitaan apua ja langetaan mm. kaikenmaailman superdieetteihin.

Ruokateollisuus on bisnestä. Tarkoitus on saada markkinoille ruokaa, joka on nopea valmistaa, maistuu koukuttavalta ja niin edelleen. Onko ihme, että sairaudet lisääntyy kiihtyvää vauhtia, kun ei enää tunnisteta oikeaa ruokaa ja jätetään ne oikeat raaka-aineet kauppaan. Raaka-aineita mitä meidän kroppa oikeasti tarvitsee toimiakseen normaalisti. Kaikki minkä ihminen on itse tehnyt, risteyttänyt tai manipuloinut EI ole ruokaa, eikä sellaista tule laittaa suuhun.

Lihat ja kalakaan ei sinänsä olisi niin pahaa ravintoa, jos ihminen ei syöttäisi eläimille hormooneja, antibiootteja, geenimanipuloitua soijaa. Tai jos ihminen ei saastuttaisi valtamerta mm. muovilla ja ongelmajätteillä. Elohopean määrä myös kasvaa hälyyttävästi valtamerissä. Noita karjaeläimiäkin risteytetään, liimaillaan ja värjätään.

Kaikista parasta olisi, jos ihminen joisi vain lähdevettä ja yrttiteetä, söisi vain aitoja alkuperäisiä kasviksia, viljoja ja hedelmiä. Esimerkiksi kaikki valkoiset pastat ja valkoiset riisihiilarihötöt, tärkkelykset ja sokeri kannattaa unohtaa. Ruis, speltti ja kvinoa on luonnollista ja prosessoimatonta alkuperäisviljaa. Esim. spelttipastaa saa Ruohonjuuresta.

Kaikki hedelmät, joissa ei ole siemeniä, kannattaa välttää. Todennäköisesti manipuloituja. Mikään ei kasva ilman siementä, eli siitä jo tietää mitä on sörkitty ja mitä ei.

Kun palaa takaisin siihen ruokavalioon mikä on alusta asti ollutkin, vähenisi sairaudet, virukset, flunssat. Estäisit sairauksien kehittymistä kropassasi, koska mikään sairaus ei viihdy kropassa, jossa on kaikki puhdasta ja hyvin. Noista prosessoiduista ruoista kaikki kehon loiset, virukset ja sairaudet saa polttoaineensa. Mutta eihän lääkärit sulle tätä kerro, vaan määrää lääkkeitä, jotta lääketeollisuus tekisi rahaa. Syöpäkin on biljoonien dollareiden bisnes.

Tämäkin aloitus tulee saamaan varmasti paljon alapeukkuja, mutta mitäpä muuta voi odottaa ihmisiltä, jotka eivät ole valmiita vastaanottamaan totuutta, tai tekemällä itse taustatutkimuksia.

Tällä ruokavaliolla ihmiskunta kuolisi nälkään. Ilman pitkälle tehtyä jalostusta ravintokasvien hyötytuotto on olematonta. 

https://www.tiede.fi/artikkeli/uutiset/maissin_synty_tarkentui

Yllä olevassa linkissä on kuva miltä maissi on aluperin näyttänyt, ei siitä riitä syötävää kellekään.

Vierailija
6/36 |
29.05.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hajota ja hallitse. Tekniikka, jota käytetty jo Rooman imperiumin ajoilta. Tätä tehdään tänäkin päivänä. Kaikki on niin ristiriitaista nykyään. Tietoa suolletaan sieltä sun täältä, tarkoituksena sekoittaa ihmisen pää. Hämmennystä kun saadaan aikaan, niin ollaan jo voitolla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/36 |
29.05.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Olen samaa mieltä kanssassi, mutta millä me ihmiset sitten elettäisiin? Riittäisikö kaikille ruoka? En sano, että nykykäytäntö ja jalostus olisi meille hyvästä, mutta mikä olisi se toinen ratkaisu? Tuollaista järjettömän suurta koneistoa vastaan taisteleminen on myös mahdotonta. Muutos parempaan vaatisi joka ikisen ihmisen panostuksen. Sitä ei kyllä valitettavasti tule tapahtumaan.

Niin julmalta kuin tämä kuulostaa, mutta jokaisen tulisi vastata omasta terveydestään. Antaa muiden sitten syödä itsensä hengiltä. Kukaan muu ei valitettavasti voi sille yhtään mitään.

Vierailija
8/36 |
29.05.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Nuo superdieetit pitäisi kyllä laissa kieltää. Tuttavani sai kilpirauhas- ja suoliongelmia Jutan dieetistä. Nuo trainerit ei tiedä hevonkettuakaan siitä mitä tekevät ihmisten kropille. Maitoa ja rahkaa proteiinin perään, ei ihme että elimistö pettää. Onneksi näistä on alettu puhumaan enemmän. Ja oikeassa olet siinä että ahneus ja rahanhimo tässä maailmassa jyllää ihan kaikilla saroilla.

Jostain syystä media käsittelee Juttaa ja Fitfarmia silkkihansikkain, ei haluta kirjoittaa mitään negatiivistä superdieetteihin ym. liittyen. Liian moni tavis pitää näitä julkisuuden "asiantuntijoita" ihan oikeina asiantuntijoina.

https://www.google.fi/search?q=mentula+iso+maha&rlz=1C1ASUT_fiFI580FI58…

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/36 |
29.05.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kaikki minkä ihminen on itse tehnyt, risteyttänyt tai manipuloinut EI ole ruokaa, eikä sellaista tule laittaa suuhun.

Teepä kuule lista niistä ruoka-aineista, joita ihminen ei ole jalostanut. Tulee hyvin lyhyt lista. Korkeintaan joku tonnikala tai hirvi on saattanut selvitä hyvin pienin muutoksin, muttei välttämättä nekään, koska niiden evoluutiokin on ollut vuorovaikutuksessa ihmisten kanssa jo jonkin aikaa. Kivikautinen ihminen ei välttämättä tunnistaisi yhtäkään kasvia mitä rehuosastolta löytyy, koska jalostus on ollut valtavaa.

Tässä valaiseva esimerkki niille, joille aihepiiri ei ole tuttu:

https://evolution.berkeley.edu/evolibrary/images/evo/mustardselection.j…

Lihat ja kalakaan ei sinänsä olisi niin pahaa ravintoa, jos ihminen ei syöttäisi eläimille hormooneja, antibiootteja, geenimanipuloitua soijaa.

Se, että sä edes puhut geenimanipuloidusta soijasta pahana, tarkoittaa 100 % varmuudella, että sä et ymmärrä siitä yhtään mitään. Kerro nyt ihmeessä, että miten EPSPS-geenin muokkaaminen tekee soijasta haitallista.

Sun viestisi suurin ongelma on se, että sä puhut asioista kategorioina, vaikkei todellakaan pitäisi. Haitalliset muutokset ruokaan ovat haitallisia, hyödylliset hyödyllisiä, neutraalit neutraaleja. Aivan typerää kuvitella jokaista mahdollista muutosta haitalliseksi.

Noista prosessoiduista ruoista kaikki kehon loiset, virukset ja sairaudet saa polttoaineensa.

Ruoan prosessointi itsessään ei millään muotoa vaikuta sairauksien esiintymiseen. Tietenkin, jos syöt ravinneköyhää ruokaa, niin taudit jylläävät tehokkaammin immuunipuolustukset vedellessä viimeisiään. Prosessoinnilla ei kuitenkaan ole mitään tekemistä tämän kanssa. C-vitamiinin lisääminen ruokaan on sekin prosessointia, ja sillä on varsin todennäköisesti aivan päinvastainen vaikutus kuin esität.

Tämäkin aloitus tulee saamaan varmasti paljon alapeukkuja, mutta mitäpä muuta voi odottaa ihmisiltä, jotka eivät ole valmiita vastaanottamaan totuutta, tai tekemällä itse taustatutkimuksia.

Mitähän taustatutkimuksia sä teit kun puhuit paskaa esim. GMO:sta? Kävit lukemassa jonkin niistä surullisen kuuluisista ranskalaisista hörhötutkimuksista?

Vierailija
10/36 |
29.05.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

GMO:n turvallisuus on vielä hämärän peitossa, liikaa ei kanata uskoa jättifirmojen vakuutteluihin GMO:n turvallisuudesta.

http://www.gmovapaa.fi/ajankohtaista/tiedotteet-ja-tapahtumat/kaikki/sy…

"Rikkaruohohävite Roundup ja sille vastustuskykyiseksi muokattu geenimuunneltu maissi voivat aiheuttaa syöpää sekä elinvaurioita. Ranskalaistutkijat julkaisivat uuden hälyttävän tutkimuksen vertaisarvioidussa Food and Chemical Toxicology -tiedelehdessä syyskuun lopussa. Roundup osoittautui vaaralliseksi pieninäkin pitoisuuksina, joita on toistaiseksi pidetty turvallisina.

Tutkimuksessa rottien juomaveteen oli sekoitettu Roundupia tai eläinten ruoassa oli geenimuunneltua NK603-maissilajiketta. Osa rotista sai molempia. Kaikissa näissä ryhmissä rotat kuolivat merkittävästi nuorempina kuin normaaliruokaa saavat verrokkinsa.

Koetta jatkettiin kaksi vuotta, eli rottien keskimääräisen eliniän ajan. Koe on poikkeuksellisen pitkä, sillä markkinoilla olevat gm-kasvit on hyväksytty käyttöön 90 päivää kestävien eläinkokeiden perusteella. Monet ovat vaatineet kokeiden pidentämistä, sillä kolme kuukautta kestävät kokeet eivät välttämättä kerro totuutta kasvien turvallisuudesta.

" Tämä on perusteellisin koskaan julkaistu tutkimus Roundupin ja gm-ruokakasvien terveysvaikutuksista. Eläimille kehittyi harvinaisen runsaasti kasvaimia ja aikaisessa vaiheessa, varsinkin naarasrotille. Olen järkyttynyt näin voimakkaista kielteisistä terveysvaikutuksista" kommentoi Lontoon King's Collegen molekyylibiologi Michael Antoniou tutkimusta sen julkaisutilaisuudessa.

Rotilla oli yhteensä kahdesta kolmeen kertaan enemmän kasvaimia kuin verrokeilla. Myös monista muista terveysongelmista raportoitiin. Eläinten maksa vaurioitui vakavasti, ja niiden ruoansulatusjärjestelmässä oli häiriöitä."

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/36 |
29.05.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tuossa kommentissa hyviä linkkejä GMO:n riskeistä, kannattaa katsoa.

https://www.vauva.fi/comment/22537792#comment-22537792

Vierailija
12/36 |
29.05.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ihme hihhulointia. Itse olen elänyt nyt 44 vuotta, josta aikuisikäni pelkällä "roskaruoalla". Eli syön pikaruokaa (pizzat, hampurilaiset, kebabit), einesruokaa, erilaisia valmisvälipaloja, karkkia, olen alkoholin suurkuluttaja ollut opiskeluiästä asti. Minulla ei ole mitään perussairauksia, enkä ole sairastanut ainakaan kymmeneen vuoteen edes flunssaa. Taitaa se ihmiskroppa kaikenlaista kestää ;)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/36 |
29.05.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

GMO:n turvallisuus on vielä hämärän peitossa, liikaa ei kanata uskoa jättifirmojen vakuutteluihin GMO:n turvallisuudesta.

Kenenkään ei tarvitse uskoa yhtään mihinkään, ei varsinkaan "jättifirmoihin", vaan sekin riittää, että käy ottamassa selvää, mitä GMO tarkoittaa. GMO tarkoittaa sitä, että eliöiden genomia muokataan täsmällisesti geeniteknologiaa käyttäen. Se on siis menetelmä.

Ruokatuotteen haitallisuus puolestaan johtuu lähinnä sen genomista (eli mitä myrkkyjä se tuottaa tai imee itseensä ympäristöstään). GMO ei menetelmänä tähän vaikuta millään tavalla, joten GMO ei voi olla itsessään haitallista. Siksi kaikki "GMO on pahasta" -sekoilu onkin niin naurettavaa.

Jos joku tekee GMO-teknologialla haitallisen ruokatuotteen, se ei millään tavalla johdu siitä, että käytettiin GMO:ta. Kyseinen ruoka olisi ihan yhtä haitallista, jos sama geneettinen muutos olisi aiheutettu perinteisin menetelmin tai jos se olisi syntynyt luonnossa ilman ihmisen väliintuloa.

Sekin, että itketään siitä, ettei "ole tutkittu tarpeeksi", on myös täydellisen naurettavaa, koska kukaan ei vastaavasti myöskään tutki niitä miljardeja mutaatioita, joita elintarvikkeissa esiintyy ilman ihmistäkin. Ei ole mitään syytä sille, miksi ihmisen tekemä muutos olisi todennäköisemmin haitallisempi kuin satunnaisen mutaation aiheuttama muutos. Päinvastoin, ihminen sentään GMO:n tapauksessa on prosessissa edes hieman katsomassa mitä tapahtuu, siinä missä mutaatiota ei kukaan vahdi. Sen lisäksi tietenkin, että luonnon mutaatioita on järjettömän paljon enemmän kuin GMO:ta ikinä.

"Rikkaruohohävite Roundup ja sille vastustuskykyiseksi muokattu geenimuunneltu maissi voivat aiheuttaa syöpää sekä elinvaurioita. Ranskalaistutkijat julkaisivat uuden hälyttävän tutkimuksen vertaisarvioidussa Food and Chemical Toxicology -tiedelehdessä syyskuun lopussa.

Tämä on se sama tutkimus, joka virheiden vuoksi vedettiin julkaisusta pois, johon viime viestissänikin viittasin. Kyseisestä "tutkimuksesta" voi lukea lisää vaikkapa Wikipediastakin: https://en.wikipedia.org/wiki/S%C3%A9ralini_affair

Vierailija
14/36 |
29.05.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ap on vissiin näitä NWO-hörhöjä jotka uskovat että eliitti saa geenimanipuloidulla ruoalla otettua kansalaisten aivot hallintaan.

Ainakaan hän ei ymmärrä geenimanipuloidun ruoan arvokkuutta ihmiskunnalle.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/36 |
29.05.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Niin surullista miten nykyajan ihminen on vieraantunut oikeasta ruoasta. Hyvälaatuisten raaka-aineiden sijaan mätätään eineksiä ja ravinneköyhää ruokaa. Esimerkiksi nakit, makkarat, leikkeleet ja margariinit on aivan järkyttävää potaskaa. Samoin kaikki jogurtit, maito, proteiinirahkat, ruokakermat yms. Ollaan niin vieraannuttu aidosta ruoasta sekä median ja isojen korporaatioiden aivopesemiä. Eihän jengi osaa edes syödä nykyään ja sen huomaa. Kaikkeen tarvitaan apua ja langetaan mm. kaikenmaailman superdieetteihin.

Ruokateollisuus on bisnestä. Tarkoitus on saada markkinoille ruokaa, joka on nopea valmistaa, maistuu koukuttavalta ja niin edelleen. Onko ihme, että sairaudet lisääntyy kiihtyvää vauhtia, kun ei enää tunnisteta oikeaa ruokaa ja jätetään ne oikeat raaka-aineet kauppaan. Raaka-aineita mitä meidän kroppa oikeasti tarvitsee toimiakseen normaalisti. Kaikki minkä ihminen on itse tehnyt, risteyttänyt tai manipuloinut EI ole ruokaa, eikä sellaista tule laittaa suuhun.

Lihat ja kalakaan ei sinänsä olisi niin pahaa ravintoa, jos ihminen ei syöttäisi eläimille hormooneja, antibiootteja, geenimanipuloitua soijaa. Tai jos ihminen ei saastuttaisi valtamerta mm. muovilla ja ongelmajätteillä. Elohopean määrä myös kasvaa hälyyttävästi valtamerissä. Noita karjaeläimiäkin risteytetään, liimaillaan ja värjätään.

Kaikista parasta olisi, jos ihminen joisi vain lähdevettä ja yrttiteetä, söisi vain aitoja alkuperäisiä kasviksia, viljoja ja hedelmiä. Esimerkiksi kaikki valkoiset pastat ja valkoiset riisihiilarihötöt, tärkkelykset ja sokeri kannattaa unohtaa. Ruis, speltti ja kvinoa on luonnollista ja prosessoimatonta alkuperäisviljaa. Esim. spelttipastaa saa Ruohonjuuresta.

Kaikki hedelmät, joissa ei ole siemeniä, kannattaa välttää. Todennäköisesti manipuloituja. Mikään ei kasva ilman siementä, eli siitä jo tietää mitä on sörkitty ja mitä ei.

Kun palaa takaisin siihen ruokavalioon mikä on alusta asti ollutkin, vähenisi sairaudet, virukset, flunssat. Estäisit sairauksien kehittymistä kropassasi, koska mikään sairaus ei viihdy kropassa, jossa on kaikki puhdasta ja hyvin. Noista prosessoiduista ruoista kaikki kehon loiset, virukset ja sairaudet saa polttoaineensa. Mutta eihän lääkärit sulle tätä kerro, vaan määrää lääkkeitä, jotta lääketeollisuus tekisi rahaa. Syöpäkin on biljoonien dollareiden bisnes.

Tämäkin aloitus tulee saamaan varmasti paljon alapeukkuja, mutta mitäpä muuta voi odottaa ihmisiltä, jotka eivät ole valmiita vastaanottamaan totuutta, tai tekemällä itse taustatutkimuksia.

Kiitos kirjoituksestasi! Eipä tuohon ole juuri mitään lisäämistä. Täyttä asiaa! Olemme lääke- ja ruokateollisuuden talutusnuorassa! Olisi aika katkaista se!

Vierailija
16/36 |
29.05.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Tuossa kommentissa hyviä linkkejä GMO:n riskeistä, kannattaa katsoa.

Tai jos kuitenkin jätettäisiin propaganda sikseen ja mentäisiin itse etsimään tietoa tutkimuksista? Älytöntä muutenkin tuhlata aikaansa videoihin. Sama videovimma on kaikilla hörhähtävillä ihmisillä, rokotekammoisista kreationisteihin. Liekö syynä se, että videota on vaikeampi osoittaa virheelliseksi kuin selkotekstiä, kun kukaan ei jaksa niitä älyttömiä väitteitä sieltä metsästää ja erikseen googlehakea, siinä missä tekstistä on tarkistettavissa lähteet tai niiden puute välittömästi.

Vierailija
17/36 |
29.05.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

En alapeukuttanut mutta tämän haluan sanoa: minusta ei ole mitenkään ihme että ihmisillä on vähän hukassa oleva olo ravintoasioiden kanssa. Minulla ainakin on. Asiantuntijoiltakin tulee niin monenlaista ja osittain ristiriitaista viestiä, ja siihen päälle diletanttien vaahtoaminen ja käännytystyö muutaman lähteen (kirjan tai pahimmillaan lyhyen nettiartikkelin!) perusteella... Kyseessä on aikamoinen viidakko jossa on vaikea päättää ketä uskoa.

Pieni esimerkki joka sopii mielestäni kuvaamaan millaista keskustelu on etenkin kun se viedään yksittäisten ruoka-aineiden tasolle: Kun tv:ssä haastateltiin pari vuotta sitten kahta ravitsemusasioiden ammattilaista (titteleitä en muista), yksi sanoi  että pieni määrä voita päivässä on hyväksi terveydelle ja toinen vastasi että voi on silkkaa myrkkyä. Maallikkona kotisohvalla oli mahdoton päätellä kumpi näistä oli uskottavampi asiantuntijana. Ei tilannetta voi ainakaan kovin selkeäksi väittää.

Mitähän jos käyttäisit sitä kuuluisaa talonpoikaisjärkeä. Esim. miten prosessoitu ruoka muka olisi terveellistä? Muokattu kasvirasva (margariinit) vastaan  voi mm. 

Vierailija
18/36 |
29.05.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

En alapeukuttanut mutta tämän haluan sanoa: minusta ei ole mitenkään ihme että ihmisillä on vähän hukassa oleva olo ravintoasioiden kanssa. Minulla ainakin on. Asiantuntijoiltakin tulee niin monenlaista ja osittain ristiriitaista viestiä, ja siihen päälle diletanttien vaahtoaminen ja käännytystyö muutaman lähteen (kirjan tai pahimmillaan lyhyen nettiartikkelin!) perusteella... Kyseessä on aikamoinen viidakko jossa on vaikea päättää ketä uskoa.

Pieni esimerkki joka sopii mielestäni kuvaamaan millaista keskustelu on etenkin kun se viedään yksittäisten ruoka-aineiden tasolle: Kun tv:ssä haastateltiin pari vuotta sitten kahta ravitsemusasioiden ammattilaista (titteleitä en muista), yksi sanoi  että pieni määrä voita päivässä on hyväksi terveydelle ja toinen vastasi että voi on silkkaa myrkkyä. Maallikkona kotisohvalla oli mahdoton päätellä kumpi näistä oli uskottavampi asiantuntijana. Ei tilannetta voi ainakaan kovin selkeäksi väittää.

Mitähän jos käyttäisit sitä kuuluisaa talonpoikaisjärkeä. Esim. miten prosessoitu ruoka muka olisi terveellistä? Muokattu kasvirasva (margariinit) vastaan  voi mm. 

Kerrotko vielä sen talonpoikaisjärjen, joka kertoo yhtään mitään "prosessoinnin" terveellisyydestä?

Jos mä kuorin banaanin, se on prosessoimista. Jos lisään soppaani C-vitamiinia, se on prosessoimista. Jos jonglööraan voipaketilla minuutin, sekin on prosessoimista.

Täytyypä olla todella typerä talonpoika, jos kuvittelee jotain niinkin suurta kategoriaa kuin "prosessointi" aina haitalliseksi.

Vierailija
19/36 |
29.05.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Nuori tyttö pöllyttää tiedoillaan GMO:ta puolustavaa miljardööriä.

Vierailija
20/36 |
29.05.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kun palaa takaisin siihen ruokavalioon mikä on alusta asti ollutkin, vähenisi sairaudet, virukset, flunssat. Estäisit sairauksien kehittymistä kropassasi, koska mikään sairaus ei viihdy kropassa, jossa on kaikki puhdasta ja hyvin.

Siis että mitä? Mikähän mahtoi olla ihmisten keskimääräinen elinikä puhtaan ruuan aikakautena? Mihin mahtoivat kuolla?