Lue keskustelun säännöt.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Alue: Aihe vapaa
Voileipäkakun täyttäminen
26.05.2018 |
Kysymys koskee kakun täyttämistä. Kuinka paksulti esimerkiksi kinkkutäytettä laitetaan leipäkerrosten väliin? Ohjeessa sanotaan täytteitä jäävän yli, niin en oikein voi vain tasata niitä sinne... Kukaan ei halua pupeltaa pelkkää leipää, mutta liika lienee liikaa.
Kommentit (2)
Kunhan muistatte ettei joku sulatejuusto dominoi teidän täytteitä niin hyvin menee. Ja unohtakaa juustoraasteet pois reunalta sillä se kuivahtaa ja yököttää vaikka muuten kakku olisi hyvää.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Alue: Aihe vapaa
Karkeasti arvioituna sanoisin, että sopiva täytekerros on mitattuna noin sentin paksuinen. Voi olla yli tai alle, riippuen pitkälti siitä, mitä täytteessä on, kuinka monta kerrosta leipiä on ja tuleeko samaa täytettä joka väliin. Jos on voimakkaita makuja, esim. punasipulia tai suolakurkkua, laittaisin mieluummin ohuen kuin paksun kerroksen. Samoin, jos koko kakku tulee samalla täytteellä, ei kerrosten tarvitse olla älyttömän paksuja. Kuitenkin leipien tulee peittyä täytteestä kokonaan, eli enemmän kuin sipaisu. Tahnamaisempaa täytettä ohuemmin, kun taas täytettä, jossa ainekset ovat kuutioituna ja purutuntumaa on enemmän, tulee pakostikin paksummin. Selkeää, eikö? :D