Beef Wellington. Oletko koskaan tehnyt tuota?
Se, kun tuntuu olevan jenkkilän hk blöö. Mitä tarjoaisit tuon kanssa? Oliko helppoa? Mitä tekisit toisin?
Kommentit (7)
Ei kannata tehdä. Hyvö file menee hukkaan taikinakuoressa.
Vierailija kirjoitti:
Ei kannata tehdä. Hyvö file menee hukkaan taikinakuoressa.
Näin. En tajua mitä se taikina antaa lisää tälle ruokalajille.
Ota leipää oheen, jos haluat vehnää syödä?
Se on Brittikeittiön tuote. Ei Amewikan.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Ei kannata tehdä. Hyvö file menee hukkaan taikinakuoressa.
Näin. En tajua mitä se taikina antaa lisää tälle ruokalajille.
Ota leipää oheen, jos haluat vehnää syödä?
Taidatte olla harvinaisen daijuja molemmat?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Ei kannata tehdä. Hyvö file menee hukkaan taikinakuoressa.
Näin. En tajua mitä se taikina antaa lisää tälle ruokalajille.
Ota leipää oheen, jos haluat vehnää syödä?
Kuori pitää lihan menevänä, ja auttaa kypsymään tasaisemmin.
Vaikea ruokalajihan se on, mutta onnistuessaan edes suht hyvin on kyllä ihan hyvää.
Yks parhaimmista ruoista, jos vain onnistuu oikein:)
Käärin taikinaan mutta rullasi ylimääräiset lihan alle joka sitten jäi raa'aksi , joten laita sitä taikinaan vaan sen lihan köntän verran. Äläkä paista liikaa, ylikypsäksi siis.