Vierailija

Vinkkejä miten kannattaa edetä? En pysty ajattelemaan muuta kuin häntä... Näemme noin pari kertaa viikossa. Harrastus on vielä sellainen että on fyysistä kontaktia.

 • ylös 9
 • alas 6

Sivut

Kommentit (27)

Vierailija

Hymyile ja kommentoi hänen tekemisiään hyväntuulisesti, vaikkei aina olisi syytäkään. Jos saat vastakaikua, pyydä treffeille. M46

 • ylös 14
 • alas 1
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Sinä se jaksat päivästä toiseen jauhaa tätä samaa sontaa, onko sulla kaikki kynät penaalissa?

Vierailija

Onkohan se sama mies, joka lähetti kuvan miehuudestaan toiselle häneen ihastuneelle? On siis edelleen vapaa.

 • ylös 16
 • alas 0
Vierailija

Jos fyysistä kontaktia niin luotevasti sen yhteydessä viet käden miehen etumukselle ja hierot hitaasti, katsot samalla silmiin ja lipsuttelet huulia. Tsemppiä.

 • ylös 11
 • alas 6
Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Jos fyysistä kontaktia niin luotevasti sen yhteydessä viet käden miehen etumukselle ja hierot hitaasti, katsot samalla silmiin ja lipsuttelet huulia. Tsemppiä.

Tämä toimii varmasti ja jos sillä ottaa eteen niin tunnet kull*n koonkin samassa yhteydessä.

 • ylös 11
 • alas 2
Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Jos fyysistä kontaktia niin luotevasti sen yhteydessä viet käden miehen etumukselle ja hierot hitaasti, katsot samalla silmiin ja lipsuttelet huulia. Tsemppiä.

Menisitte pennut helvettiin täältä aikuisten palstalta. Vtuttaa kun joka ketjuun änkee jotain kehityksessään jälkeenjääneitä "vitsiniekkoja".

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Sinä se jaksat päivästä toiseen jauhaa tätä samaa sontaa, onko sulla kaikki kynät penaalissa?

Hahahaha =D Tätä minäkin mietin. Kyllä tuo ap vaikuttaa jo silkalta trollilta, tai siis tämä "kuinka lähestyä miestä" kyseleminen vaikuttaa jo pilalta.

Mutta... Hei AP. Jos ihan tosissasi kyselet ja jos ihan tosissasi olet noin avuton. Hohhoijaa. Katso vaikka mitä tapahtumia kaupungissasi lähiaikoina on. Valitse jokin tapahtuma, ihan mikä hyvänsä, vaikkei pätkääkään kiinnostaisi, vaikkapa jääkiekkopeli. Ja sitten siellä harrastusryhmässä ihan yhtäkkiä yksinkertaisesti kysyt siltä mieheltä ohimennen ihan arkisesti ja välinpitämättömästi "Tuutko huomenna katsomaan jääkiekkopeliä mun kanssa? Tahtoisin mennä mutta seura puuttuu". Noin, sillä selvä, sen enempää ei tarvitse sanoa eikä tehdä. Ei se ole mikään treffipyyntö, ei se paljasta mitään ihastumista, ei se olo noloa, ei siinä voi menettää kasvojaan. On ihan normaalia pyytää ihan ketä hyvänsä tuttavaa mukaan ihan mihin tahansa tapahtumaan ihan milloin vain. Jos se ei suostu, niin odota vaikka pari kuukautta. Sitten pyydä sitä johonkin ihan toisenlaiseen tapahtumaan, taas ohimennen, välinpitämättömästi. Pyydä vaikka taidegalleriaan, kirkkoon tai Tokmannin avajaisiin saamaan ilmainen ämpäri. Jos ei taaskaan suostu, odota taas pari kuukautta ja sitten pyydä kolmannen kerran, taas johonkin ihan erilaiseen paikkaan. Jos se kolme kertaa kieltäytyy niin ei se johdu siitä että sillä ei ole aikaa tai siitä että se inhoaa jääkiekkoa tai taidegallerioita tai ilmaisia ämpäreitä... vaan kyllä se johtuu ihan siitä että se ei halua viettää aikaa sun kanssa harrastuksen ulkopuolella.

Jos se mies johonkin sun kanssa lähtee, niin sun ei tarvitse käyttäytyä kuin treffeillä vaan voit käyttäytyä kuin olisitte katsomassa jääkiekkopeliä. Jos heti ei ala "synkata" ja "kemiat kohdata" niin käykää katsomassa vaikka sata jääkiekkopeliä ihan vain tuttavina jos se mies sua noin sikapaljon kiinnostaa. En voi ymmärtää miten voit olla noin "kuolettavasti ihastunut" vaikka ette edes ole viettäneet aikaa yhdessä missään muualla kuin jossain harrastuksessa.

Jos lopulta huomaat että et sittenkään rakasta sitä miestä niin sitten vain lakkaat käymästä sen kanssa jääkiekkopeleissä ja näet sitä enää pelkästään siellä harrastusryhmässä eikä se koskaan saa selville että olit ihastunut. Mutta jos joskus rakastutte toisiinne niin sittenhän voit myöntää sille ettei jääkiekko kiinnosta sua tippaakaan, vaan tahdoit vain viettää aikaa sen miehen kanssa.

Vain teini-ikäinen voi olla yhtä avuton kuin sinä.

Ai niin. Jos tahdot edetä nopeammin: pyydä sitä kanssasi katsomaan balettia. Yksikään mies ei balettia tahdo katsoa. Jos se suostuu kanssasi balettiin, johtuu se varmasti siitä että se on ihastunut suhun.

 • ylös 11
 • alas 3
Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Onkohan se sama mies, joka lähetti kuvan miehuudestaan toiselle häneen ihastuneelle? On siis edelleen vapaa.

Ei ollut kihlasormusta varren ympärillä? Kai lähetit heti selfiekepillä belfien takaisin? ❤

Vierailija

Hei AP. Kirjoitin tuon pitkän "pyydä sitä jääkiekkopeliin" viestin ja haukuin sinua avuttomaksi teiniksi. Pyydän anteeksi. Ymmärrän, että tilanteesi voi oikeasti olla vaikea. Suomessa kaikki toisten ihmisten lähestyminen on kiellettyä, on oikea tappava sosiaalinen ilmapiiri, mahdollisimman paljon normaalia sosiaalista kanssakäymistä hankaloittava kulttuuri. Ja tilanteesi vaikeuttaa entisestään se, että pyydät neuvoja tältä av-palstalta... täällä vain saa kakkaa niskaan, ei täällä ketään auteta. Mutta nyt siis, takaisin pulmaasi...

TV-ohjelmista saa ottaa mallia joissain asioissa. Esim. Frendit-sarjassa vaikka kuinka monta kertaa joku nainen näytti miespuoliselle tuttavalleen kahta pääsylippua ja sanoi "mulla sattuu olemaan kaksi lippua New York Knicksin koripallopeliin. Tuutko mukaan?" Samaa tehdään tosi monessa sarjassa ja leffassa. Tai no, jostain kumman syystä TV:ssä naiset pyytävät miehiä tapahtumiin (koripallopeleihin), mutta miehet pyytävät naisia kahville. En ymmärrä miksi tuo sukupuoliero. Olen mies ja itse en pyytäisi naista kahville, vaan pyytäisin naisen johonkin tapahtumaan.

Sinun ei tarvitse tuhlata rahaa hankkimalla lippuja etukäteen kuten TV:ssä. Ja voit valita jonkin ilmaisenkin tapahtuman, vaikkapa valokuvanäyttely kirjastossa. Tai jos on vaikka avattu uusi kirjasto/ostoskeskus/mikälie, niin sano sille miehelle "meen harrastuksen jälkeen tutustumaan uuteen kirjastoon kun en oo vielä ehtinyt käydä, tuutko mukaan?".

Itse en ikimaailmassa pyytäisi naista "ulos" tai "treffeille".

Koskaan ei tarvitse mennä "treffeille", vaan tuttavan kanssa voi yksinkertaisesti "käydä jossain tapahtumassa".

Ei tarvitse "seurustella", vaan voi "viettää aikaa" yhdessä.

Ei tarvitse olla "tyttöystävä" ja "poikaystävä", vaan voidaan olla "tuttavia".

Ei ole mitään väliä sillä onko mies ihastunut sinuun tai onko mies sinkku tai onko hän siellä harrastuksessa hymyillyt sinulle erityisen ystävällisesti. Sinun ei tarvitse etukäteen siellä harrastuksessa olla jotenkin erityisen kiva hänelle, silläkään ei ole mitään väliä. Sen kun vain kysäiset häneltä lähteekö hän johonkin tapahtumaan jonka etukäteen olet valinnut.

Toivottavasti paikkakunnallasi on jotain sopivaa, ihan mitä vain.

Jos ei mitään ole, joudut pyytämään häntä kävelylle tai kahville tai oluelle/drinkille. Ja se on sitten tukalempi tilanne, koska sitten ei ole mitään tapahtumaa (jääkiekkopeliä) mihin keskittyä, vaan siellä kahvilla olette sitten vain te kaksi ja hiljaisuus ja ne vaikeat ajatukset että "mitähän nyt sanoisi". Tietysti jos olet kokenut kahvipöytärupattelija niin eihän se sitten ongelma ole, mutta ilmeisesti et sellainen ole tai olisit jo sata vuotta sitten pyytänyt sen miehen kahville kanssasi.

Tupakallekin voi pyytää. Suomen sosiaalisesti tappavassa ilmapiirissä on vaikea oppia sosiaalisia taitoja. Paitsi että ne jotka aloittaa tupakoinnin varhain teini-ikäisinä, ne oppii viettämään aikaa ja rupattelemaan tuttavan kanssa kun yhdessä tupakoivat. Jotain hyötyä tupakastakin. Mutta siis, mitä ilmeisimmin et ole tupakoitsija, tai siis tupakkarupattelija.

Vierailija

Vinkkejä miten kannattaa edetä? En pysty ajattelemaan muuta kuin häntä... Näemme noin pari kertaa viikossa. Harrastus on vielä sellainen että on fyysistä kontaktia.

ÄLÄ tee mitään

Vierailija

Näin helppoa se on, 2 lippua Knicksin koripallopeliin:

Kannattaa katsoa ihan koko video, koska ei se helppoa Rachelillekaan ole. Ja Rachel on menevä New Yorkilainen, eikä mikään sulkeutunut suomalainen.

Vierailija

Järjestä juhlat ja kutsu se mies niihin.

Mitkä vain turhanpäiväiset pikkujuhlat. Vaikkapa:

1. Konkreettiset kissanristiäiset. Eli lainaa jostain kissa ja risti se.

2. Tupaantuliaiset (ei haittaa vaikka olisit asunut kämpässäsi jo 5 vuotta, eikä haittaa jos olet jo pitänyt tupaantuliaiset - niitä voi pitää useita).

3. Pääsiäisjuhla (ei tarvitse olla pääsiäisenä).

4. Runeberg-juhla (ei tarvitse olla Runeberginpäivänä).

5. Tähti-juhlat, eli juhlat sen kunniaksi että tähdet ovat vielä taivaalla.

6. Juhlat muutenvain, ilman mitään erityistä syytä.

Kutsu ainakin 3 tai 4 ihmistä, ihan ketä vain, ja se sun ihastusmies. Mitä turhanpäiväisemmät juhlat, sitä turhanpäiväisempiä ihmisiä sinne voi kutsua, eli mitälie puolituttuja sekä ihastuksia mistälie harrastuksista. Merkittäviin juhliin (siskon häät, mummon hautajaiset,...) tulisi kutsua vain merkittäviä vieraita (ystäviä, sukulaisia,...), ei puolituttuja.

Älä missään nimessä kerro kenellekään että järjestät juhlat vain voidaksesi lähestyä ihastustasi. Ihmiset ovat surkeita pitämään salaisuuksia.

Eli sen kun vain sanot sille sun ihastukselle "Pidän juhlat tänä iltana mun kämpällä. Tuletko?" Jos hän kysyy minkä kunniaksi juhlat ovat, niin sitten vain vastaat sen tekosyyn jonka ennalta olet suunnitellut, eli "Ristin kissani" tai "Ne on mun tuparit" tai "Muuten vain, huvin vuoksi".

Voit myös kertoa hänelle, että asu on vapaa ja että lahjaa ei tarvitse tuoda. Koska siis... usein kun ihminen kutsutaan juhliin niin noita kahta asiaa tulee murehdittua ("apua, mitä laitan päälle! apua, pitääkö mun tuoda lahja!")... niin hyvä jos kutsuttu voi välttää tuon murehtimisen jos kerrot hänelle että eipä noilla asioilla sinun juhlissasi ole väliä.

Mutta jos se mies ei sinun juhliisi tule, niin se ei sitten välttämättä ensinkään johdu siitä että hän ei pidä sinusta. Voi myös olla että hän vain inhoaa juhlia. Itse inhoan juhlia. Yksiinkään juhliin en suostu, en vaikka unelmieni enkeli kutsuisi.

Minkä vain tuttavan saa milloin vain kutsua mihin vain turhiin juhliin.

Ulkomailla tuttavan saa myös kutsua päivälliselle/illalliselle ("Will you come for a dinner today with me and my friends?"), mutta sosiaalisesti vammaisessa Suomessa tätä ei harrasteta.

Juhlat ok, päivälliset ei ole ok. Typeriä sosiaalisia sääntöjä.

Yksi puolalainen puolituttuni kerran tuosta vain kutsui minut luokseen "jalkapalloiltaan". Jalkapallon Euroopanmestaruuskisat olivat käynnissä ja sinä iltana tv:ssä oli jokin mikälie jalkapallopeli luvassa. Hän kertoi että "tule meille, olen kutsunut muitakin, katsotaan peliä yhdessä". Suostuin. Itsekseni ihmettelin että onpas hän fanaattinen jalkapallofani. Ihmettelin myös että mitähän järkeä siinä on että minä sinne menen koska inhoan jalkapalloa. No, kun saavuin tuttavani luo niin ymmärsin että ei siinä jalkapallosta ollut kyse. Kyllä siellä oli tv päällä ja siinä se jalkapallopeli näkyi, mutta ei sitä kukaan katsonut. Kaikki olivat toisessa huoneessa, pihalla, ym, siellä oli tarjolla hieman olutta ja hieman naposteltavaa. Eli siellä vain hengailtiin ja juteltiin ja saatiin viettää aikaa puolituttujen kanssa, tutustua paremmin kuin mitä jossain harrastuksessa ehtii.

Viikon päästä on tv:ssä jalkapallon Mestareiden Liigan otteluita. Järjestä jalkapalloilta. Laita tv päälle, siinä se jalkapallopeli näkyy, mutta ei sitä tarvitse katsoa. Vietä aikaa vieraiden/ihastuksen kanssa toisessa huoneessa.

Vierailija

Järjestä grilli-ilta.

Ei kukaan mene grilli-iltoihin ruuan takia.

Kyllä niihin mennään ihan vain puolituttuihin tutustumaan.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Järjestä grilli-ilta.

Ei kukaan mene grilli-iltoihin ruuan takia.

Kyllä niihin mennään ihan vain puolituttuihin tutustumaan.

No tavallaan, joo, tutustuminen on tuollaisten illanistujaisten tarkoitus, mutta moni ei sitä ymmärrä.

Vierailija

Onpas tänne kirjoitettu hyviä ideoita. Toivottavasti ap luki ne. Ap, luitko? Kerrankin täällä oikeasti neuvotiin toista, eikä ollut pelkää veetuilua.

Onnea ap:lle tuohon suureen ihastuksenlähestymismissioonsa!

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla