Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Graavasin nyt jo tuoreen lohen...kai se säilyy aattoon?

Vierailija
20.12.2017 |

On hyvin suolattu.

Kommentit (10)

Vierailija
1/10 |
20.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

No?

Vierailija
2/10 |
20.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ehk.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/10 |
20.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Laita pakastimeen.

Vierailija
4/10 |
20.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

En söis sitä enää aattona..

Vierailija
5/10 |
20.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Graavattu lohi on parhaimmillaan suolausta seuraavana ja sitä seuraavana päivänä.

Vierailija
6/10 |
20.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hätähousu.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/10 |
20.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei säily ellet vedä sitä vakuumiin.

Vierailija
8/10 |
20.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

En söis sitä enää aattona..

Sama.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/10 |
20.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei todellakaan säily. Kala pilaantuu todella nopeasti ja sen säilytyslämpötila pitäisi olla siinä kahden asteen hujakoilla. Jääkaapissasi on todennäköisesti huomattavasti lämpimämpää.

Vierailija
10/10 |
20.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kuin myös. Maistuu vanhalta silloin.