Tyhmä kysymys, mutta mitä tarkottaa "raasta raastimen karkeimmalla terällä"?
Mulla on kakspuoleinen raastin, toisella puolella ne reiät on pienempiä ja toisella isompia. Eli kumpi on se karkein puoli? :D Isompi?
Kommentit (11)
Karkea raaste on suurta, hieno raaste pientä.
Tulipa mieleeni, joissan raastimissa on neljää eri mahdollisuutta raastaa. Yksi taitaa olla sellainen höylä, höylääkö joku sillä esim juustoa? :D
Vierailija kirjoitti:
Tulipa mieleeni, joissan raastimissa on neljää eri mahdollisuutta raastaa. Yksi taitaa olla sellainen höylä, höylääkö joku sillä esim juustoa? :D
Samaa olen miettinyt, itse en ole koskaan raastimen höylällä höylännyt.
Ei ole tyhmiä kysymyksiä, on vaan tyhmiä ihmisiä.
Vierailija kirjoitti:
Tulipa mieleeni, joissan raastimissa on neljää eri mahdollisuutta raastaa. Yksi taitaa olla sellainen höylä, höylääkö joku sillä esim juustoa? :D
Juustoon ehkä huono, mutta esimerkiksi kurkun viipaloimisessa oikein hyvä.
Hienoa, että joku kysyä myös tyhmiä ja yksinkertaisia asioita. - Koska moni, niin myös minä olen voinut oppia uutta.
Raastimessa voi olla saman suuruisia paloja tekeviä teriä, ne vain ovat erilaisia. Karkea raaste - isot palat sopii juustoon, porkkanaan pienempireikäinen.
Mitä olet raastamassa? Jotain juustoa jne niillä isoilla terillä ja vaikka porkkanakakun porkkanaraaste pienemmillä.