Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Mikä näistä Fazerin konvehdeista (sininen, geisha, da capo, fazermint, julia, dumle, fazerina) on suosikkisi?

Vierailija
07.12.2017 |

.

Mikä näistä Fazerin konvehdeista (sininen, geisha, da capo, fazermint, julia, dumle, fazerina) on suosikkisi?

Vaihtoehdot

Kommentit (18)

Vierailija
1/18 |
07.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei mikään noista, lemppari on se vadelmajogurttisuklaa. Nam.

Vierailija
2/18 |
07.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei kohta enää mikään kun kaikkeen tungetaan sitä palmuöljyä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/18 |
07.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Ei kohta enää mikään kun kaikkeen tungetaan sitä palmuöljyä.

Samaa tulossa sanomaan

Vierailija
4/18 |
07.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei enää mikään. Yksikään nimistä ei aiheuttanut suklaatarvetta. Fazer on pilannut suklaansa ja itsensä. Joskus parikymmentä vuotta sitten suklaa oli vielä hyvää.

Vierailija
5/18 |
07.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Ei mikään noista, lemppari on se vadelmajogurttisuklaa. Nam.

Minunkin! Tosin äänestin silti vaihtoehdoista mielestäni parasta, eli Geishaa.

Ps. En ymmärrä tätä palmuöljypaniikkia _makusyistä_, sillä itse olen syönyt jo pari boksia joulurasioiden tultua kauppoihin, ja ihan hyvältä on maistunut.

Vierailija
6/18 |
07.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei enää mikään noista, tulevana jouluna syödään esim. Royalia, Mon Cheriä, Guylian simpukoita.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/18 |
07.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Juu, palmuöljytöntä suklaata tänne kiitos.

Vierailija
8/18 |
07.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

En tiedä, ennen tykkäsin geishoista ja fazerinoista mutta nykyään ei oikein maistu, ehkä ihan perinteinen sininen on paras.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/18 |
07.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

En tiedä, ennen tykkäsin geishoista ja fazerinoista mutta nykyään ei oikein maistu, ehkä ihan perinteinen sininen on paras.

Se on se palmuöljy miksi ne eivät maistu :)

Vierailija
10/18 |
07.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Geisha OLI suosikkini. Se vanha, ei tämä nykyinen jossa outo maku ja outo koostumus eli maistuu ja näyttää siltä kuin se suklaa olisi jotain yli 5 vuotta vanhaa töhnää!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/18 |
07.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Taitaa näitä alapeukuttajia vaan ärsyttää kun ei ole varaa ostaa kunnollista kaakaovoilla tehtyä suklaata.

Vierailija
12/18 |
07.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Meillä vaihtui Geisha-suklaa suosiolla Tobleroneen. Tobleronen maku ja koostumus eivät ole muuttuneet sitten 80-luvun ja eläköön sille!!!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/18 |
07.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Dumlen lakritsinmakuinen on paras!

Vierailija
14/18 |
07.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

En pistä vahingossakaan palmuöljyä suuhuni koska se aiheuttaa tunnetusti finnejä ja selluliittia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/18 |
07.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Dumle ehdottomasti.

Nyt rupes himottamaan.. oliko pakko?

Vierailija
16/18 |
07.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ykkösenä Dumle, kakkosena Julia. Geishan makuun oon jo kyllästynyt

Vierailija
17/18 |
07.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Oho, aika vähän on minttusuklaan ystäviä. Fazermint ja After Eight on mun suosikkeja jouluisin.

Vierailija
18/18 |
07.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Taitaa näitä alapeukuttajia vaan ärsyttää kun ei ole varaa ostaa kunnollista kaakaovoilla tehtyä suklaata.

.

Mistä moista päättelit, äsken mies kävi Ärrältä  paketillisen  Dammenbergin suklaakonvehteja ja suklaalevyjä/nappeja, eivät todellakaan ole liian edullisia.

En minä syö suklaata suklaan vuoksi, vaan maun vuoksi, aivan kuten jouluna katetaan pöytään lohet/mädit ym. eikä kalapuikkoja.

Laatu maksaa ehken enemmän ja nautintoa saa koko rahan edestä.