Lue keskustelun säännöt.
Tätä äidit ja mummot eivät opettaneet: Elämäsi paras perunamuusi ei valmistukaan keitetyistä perunoista
30.10.2017 |
Oletteko kokeilleet, onko eroa normimuusiin?
"Paras perunamuusi ei yllättäen valmistukaan keitetyistä, vaan suolapedillä uunissa paahdetuista perunoista. Paahtaminen vaikuttaa sekä koostumukseen että makuun, joka syvenee upean monitahoiseksi.
Paahtamisen jälkeen perunoiden annetaan jäähtyä pieni hetki. Sillä aikaa sulatetaan voi ja puristetaan sitruunasta hieman mehua. Jos haluat superkuohkean muusin, teet loppuviimeistelyn vielä sähkövatkaimella."
https://www.is.fi/ruokala/ajankohtaista/art-2000005426641.html
Kommentit (0)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla