Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

vuoden vanha sika?

Vierailija
30.12.2016 |

Vuosi sitten ostin tarjouskinkun, pilkoin ja pakastin. Ja unohdin. Voiko sen vielä syödä, jos otan sulamaan ja laitan tunneiksi uuniin?
Mitä itte tekisit?

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
30.12.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ostitko tuoreena? Jos, niin ehkä uskaltaisin syödä. Tiesitkö, että teurastamoilla joulukinkkuja aletaan tekemään varastoon jo tammikuussa, ne pakastetaan ja syödään vasta jouluna?

Vierailija
2/4 |
30.12.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Niin, taisin ostaa "tuoreena", mut se oli varmaan valmiiksi sulatettu 😞

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
30.12.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Aika moni herää vanhemmankin sian vierestä harva se aamu.  Moni paritteleekin tällaisen vanhan sian kanssa.

Vakavasti ottaen naudanliha suositellaan heitettäväksi pois vuoden pakastamisen jälkeen, sianlihaa suositellaan pakastettavaksi 3-6 kuukautta.  Itse viinan ja chilin karaisemana jätkänä löisin porsaan uuniin ja testaisin.  Jos ei yrjö tai paska lennä niin mikäs siinä.  On siinä kivennäiset tallella mutta rasvojen laatu heikkenee.  Jos niitä rasvoja kykenee poistamaan niin se olisi maalaisjärjellä järkevä ajatus.  Ja ehdottomasti paistaisin ylikypsäksi varmuuden vuoksi.

Sitten vaan testailemaan.  Toki sitä voisi varalta testauttaa ensin kavereilla, vaimolla tai anopilla.  Tai perhana, sukulaisilla, jotka tulevat kyläilemään.  Iloinen yllätys!

Vierailija
4/4 |
30.12.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Luulin että tässä äänestään jotain vuoden sikaa..

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yksi neljä kahdeksan