Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Ohrapuuro ohjeessa neuvotaan laittamaan jyvät likoamaan muutamaksi tunniksi veteen niin lyönkö mä ne nyt kylmään veteen ja kuinka paljon vettä? Jääkaappiin vai huoneenlämpöön?

Vierailija
10.10.2016 |

Nopeuttaako liotus edes huomattavasti puuron valmistusta?

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 |
10.10.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Up

Vierailija
2/2 |
10.10.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Varmaankin ihan kylmään veteen, kyllähän se parissa tunnissa ehtii jäähtyä. Ja eihän sillä määrällä ole väliä, jos ne valutetaan ennen valmistusta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla