Lue keskustelun säännöt.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Alue: Aihe vapaa
Ohrapuuro ohjeessa neuvotaan laittamaan jyvät likoamaan muutamaksi tunniksi veteen niin lyönkö mä ne nyt kylmään veteen ja kuinka paljon vettä? Jääkaappiin vai huoneenlämpöön?
10.10.2016 |
Nopeuttaako liotus edes huomattavasti puuron valmistusta?
Kommentit (2)
Varmaankin ihan kylmään veteen, kyllähän se parissa tunnissa ehtii jäähtyä. Ja eihän sillä määrällä ole väliä, jos ne valutetaan ennen valmistusta.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Alue: Aihe vapaa
Up