Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miksi siemenet ja jyvät on terveellisiä, mutta....

Vierailija
22.08.2016 |

...niistä jauhetut jauhot ei, ja jauhoja sisältäviä tuotteita pitäisi välttää? T. tyhmät kysymykset

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
22.08.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Viljan olomuoto ei ratkaise onko se terveellinen vai ei. Eli olet käsittänyt väärin.

Vierailija
2/5 |
22.08.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Siemenistä ja jyvistä otetaan pois terveelliset osat jauhoja valmistettaessa. Siksi vehnäjauho on valkeaa vaikka jyvillä on väri.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
22.08.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vaaleista jauhoista valmistetuissa tuotteissa (pulla ja muut makeat leivonnaiset) on usein myös sokeria ja rasvaa.

Vierailija
4/5 |
22.08.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Siemenet ja jyvät menee läpi semmoisenaan, ja sen takia ne on hippilogiikan mukana hyväksi. Sama olis syödä pieniä kiviä.

Vierailija
5/5 |
22.08.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Siemenistä ja jyvistä otetaan pois terveelliset osat jauhoja valmistettaessa. Siksi vehnäjauho on valkeaa vaikka jyvillä on väri.

Raskaasti yksinkertaistettuna näin, jos taas heitetään pois se valkoinen vehnäjauho ja käytetään se "jämä," hiilaripitoisuus jää liian pieneksi.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yksi yksi yhdeksän