Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

onko edes olemassa oikeaa tapaa paistaa jauheliha?

Vierailija
24.07.2016 |

joka vuosi siitä uutisoidaan ja pyydetään mielipiteitä, mutta silti ei koskaan päästä yhtenäiseen lopputulokseen.

Kommentit (11)

Vierailija
1/11 |
24.07.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jauhelihasta en tiedä mutta jauhen liha on hyvä heittää pannulle suoraan pakkasesta

Vierailija
2/11 |
24.07.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Muista hommata jauhesammuin

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/11 |
24.07.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jaa-a, jos kypsäksi paistaa...?

Vierailija
4/11 |
24.07.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

No jo se ettet tarkenna tai erottele erityyppisiä jauhelihoja kysymyksessäsi pakottaa vastaamaan:ei.

Vierailija
5/11 |
24.07.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset
Vierailija
6/11 |
24.07.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

viimeeks onnistu näin: sulatin mikrossa, laitoin pannulle oliiviöljyä ja sipulia ja pinjansiemeniä. kun sipulit oli pehmeitä tein keskelle tilaa lihalle. Mättäsin siihen ja annoin porista, kattelin ettei pala kii. Käänsin sen möykyn. Sit vähän ajan kuluttua murustelin lastalla.

voi et tuli hyvää

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/11 |
24.07.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

joka vuosi siitä uutisoidaan ja pyydetään mielipiteitä, mutta silti ei koskaan päästä yhtenäiseen lopputulokseen.

Sikanauta ja sika paistetaan kypsäksi, nautaa ei välttämättä, jollei halua.

Vierailija
8/11 |
24.07.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

joka vuosi siitä uutisoidaan ja pyydetään mielipiteitä, mutta silti ei koskaan päästä yhtenäiseen lopputulokseen.

Sikanauta ja sika paistetaan kypsäksi, nautaa ei välttämättä, jollei halua.

7 jatkaa: sianlihassa saattaa olla trikiini, kypsentäminen tappaa sen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/11 |
24.07.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jauhenlihan saa paistaa vain avotulella

Vierailija
10/11 |
24.07.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Oottepa uus avuttomia kaikki

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/11 |
24.07.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kunhan se on kypsää. Ja toisaalta naudan jauheliha vaatii mielestäni rasvaa pannulle, sika-nauta ei. Ja mitä pienempi lämpötilaero lihalla ja pannulla on, niin sen parempi.