onko edes olemassa oikeaa tapaa paistaa jauheliha?
joka vuosi siitä uutisoidaan ja pyydetään mielipiteitä, mutta silti ei koskaan päästä yhtenäiseen lopputulokseen.
Kommentit (11)
No jo se ettet tarkenna tai erottele erityyppisiä jauhelihoja kysymyksessäsi pakottaa vastaamaan:ei.
viimeeks onnistu näin: sulatin mikrossa, laitoin pannulle oliiviöljyä ja sipulia ja pinjansiemeniä. kun sipulit oli pehmeitä tein keskelle tilaa lihalle. Mättäsin siihen ja annoin porista, kattelin ettei pala kii. Käänsin sen möykyn. Sit vähän ajan kuluttua murustelin lastalla.
voi et tuli hyvää
Vierailija kirjoitti:
joka vuosi siitä uutisoidaan ja pyydetään mielipiteitä, mutta silti ei koskaan päästä yhtenäiseen lopputulokseen.
Sikanauta ja sika paistetaan kypsäksi, nautaa ei välttämättä, jollei halua.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
joka vuosi siitä uutisoidaan ja pyydetään mielipiteitä, mutta silti ei koskaan päästä yhtenäiseen lopputulokseen.
Sikanauta ja sika paistetaan kypsäksi, nautaa ei välttämättä, jollei halua.
7 jatkaa: sianlihassa saattaa olla trikiini, kypsentäminen tappaa sen.
Kunhan se on kypsää. Ja toisaalta naudan jauheliha vaatii mielestäni rasvaa pannulle, sika-nauta ei. Ja mitä pienempi lämpötilaero lihalla ja pannulla on, niin sen parempi.
Jauhelihasta en tiedä mutta jauhen liha on hyvä heittää pannulle suoraan pakkasesta