Vierailija

Riittääkö, että seksiä saa?

Kommentit (16)

Vierailija

On. Ihan sama ku pitsa huonoilla täytteillä on silti ihan hyvää koska se on pitsaa. Huonokin seksi on hyvää koska se on seksiä.

Vierailija

Seksi ei aina ole hyvää, joskin se on aina vähintäänkin tyydyttävää. Jotkut naiset ovat vaan haluttavampia ja taitavampia pedissä. Kemia sen ratkaisee.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

No on eroja, ja ei riitä, että saa. Myös saman naisen kanssa eri kerroilla on valtavia eroja.

Sanoisin jopa että puolet seksistä on semmoista että mielummin hoitaisin homman itse, mutta silloin jäisi paitsi myös niitä mahtavia kokemuksia.

M37

Vierailija

Jo suihinottotaidoissa on huomattavia eroja naisten välillä. Jonkun kanssa ajattelee et "tee vaan kädellä, koska ei toi tunnu missään kun on suussa" ja sit toisen kanssa on orgasmin rajamailla koko suuhoidon ajan ja se purkautuminen suuhun on taivaallista, siihen vielä jälki-imut ja nuolemiset päällen niin huh huh.

Aktiivisuus on se juttu noin yleensä, lahna on aina lahna.

Joe P

Seksiä on niin monenlaista kuin on ihmisiäkin... Joidenkin kanssa se vaan pelaa paremmin kuin toisten. Tutustuin kerran yhteen muuten mukavaan naiseen mutta seksi oli ihan paskaa. Toisaalta seurustelin pitkään naisen kanssa joka oli muuten vähän niin ja näin mutta seksi oli parhautta. Kemia juttuja kuten joku totesi. Kaikkiaan mulla särähtää aina korvaan kun joku(yleensä nainen) kehuu miten heidän seksielämä on aina täydellistä ja ihanaa. Eihän ole. Ei kenelläkään ole. Eikä pidäkkään olla. Pitää välillä olla myös sitä huonoa seksiä että osaa nauttia täysillä niistä oikeasti hyvistä seksikerroista. 

Vierailija

Kutakuinkin. 

Erot tuntemuksessa johtuvat lähinnä session kestosta. 

Tietysti nyt jonkun naisen kanssa josta pitää tooodella paljon, se voisi tuntua erilaiselta kun olisi enemmän fiilistä. 

Vierailija

Ihan samalta se on tuntunut kaikkien kanssa. Ei itse seksin aikana tunnu varsinaisesti miltään ennen laukeamista. Ei juuri runkkaamisesta eroa minusta mitä siihen 'hyvyyteen' tulee. 

Vierailija

Tuomitseva tai jopa ivallinen nainen, joka tietää täsmälleen, millainen miehen kuuluu olla. Lämmin ja hyväksyvä syleily, josta kummankaan ei tee mieli lähteä. On niissä eroa. 

Mikke

Ex-tyttöystävä oli peto sängyssä, imi munaa todella hyvin ja nieli kaiken :) vaimo on huono imuri jos edes jaksaa ottaa suihin, on todellakin eroa!

Vierailija

Oma miesystävä sanoo, että on eroja. Exä oli kuulemma kuin patonkia heiluttais messuhallissa, eikä ollut kiinnostunut ikinä suihinotosta.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
On. Ihan sama ku pitsa huonoilla täytteillä on silti ihan hyvää koska se on pitsaa. Huonokin seksi on hyvää koska se on seksiä.

Juuri näin. Joskus vaan saa aivan tajuttoman hyvää pizzaa.

Vierailija

Totta kai on eroja. Aivan kuten miehilläkin, niin kyllä ne naistenkin elimet eroavat toisistaan niin kooltaan kuin ulkonäöltään. Ja todella suuria eroja on myös naisten taidoissa ja asenteessa. Jotkut makaavat passiivisena ja odottavat miehen tekevän kaiken. Jotkut ovat aktiivisia, mutta näyttävät siltä kuin toimisivat velvollisuudesta. Kun löytää naisen joka on taitava ja aktiivinen ja josta näkyy, että myös hän itse sitä haluaa, on seksi ihan toiselta planeetalta.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla