Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
kyklink69

Siis tämä ei ole totta, nainen sanoo ettei pidä seksistä ja sanoo ettei anna kun kerran kuukaudessa olen kuitenkin nuori mies 20v joka tarvitsee seksiä nyt paljon. Ei tässä voi muuta kun vajota syvään maan alle, antoi pillua miltei 4 kertaa viikossa aiemmin nyt lopahti kiinnostus täysin mitä tehdä? vittu kun töissäkin stondis tulee jos kattoo jotain 60v mummon persettä....

Kommentit (4)

Vierailija

Iänikuinen keskustelun paikka. Joko nainen viilasi linssiin alunperin tai nyt. Sinulla lienee oikeus tietää kummassa kohtaa j aetenkin miksi? Vai onko tuo tekosyy nyt jollekin muulle?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Nosta kytkintä ja paina kaasua nuori mies tai opettele tyydyttämään naisesi, jos et vielä osaa.
Perustelut:

Vaimoni oli suhteen ensimmäiset 2 vuotta halukas kuin kaniini, sitten halusi 1-2krt / vko vuosia ja nyt, kun ollaan nelikymppisiä, ehkä kerran kuussa ja joskus toisenkin kerran.

Sinun naisesi haluaa jo nyt enää 1krt / kk. Jos se suhteutetaan ylläolevaan, se voi pahimmillaan tietää sitä, että saat nelikymppisenä 3krt vuodessa ja tuurilla ehkä kerran kaksi enemmän...

Kukaan viilaa ketään linssiin. Joillakin on libido, toisilla ei ja liian pahasti eriparia olevat eivät todennäköisesti sovi yhteen.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla