Vierailija

Painoni on pudonnut noin 8 kg ja etenkin vyötäröltä on lähtenyt makkaroita, mikä on hyvä juttu. Nyt kumminkin käsivarteni ovat käyneet löysemmiksi, mikä harmittaa. Miten alkaisin niitä treenata? Kilot lähtivät kävelemällä, enkä ole ollenkaan tuttu minkään kuntosalitreenauksen kanssa. Hommaisinko jotkut käsipainot ja niillä treenaisin? En ole ihan nuori.

Kommentit (2)

Vierailija

Käsipainojen ja kahvakuulien yms. hankkimisessa on se negapuoli, että lihaskunto kehittyy nopeasti ja painot käyvät liian kevyiksi eikä kehitystä enää tapahdu/se jopa hieman taantuu. Mikäli säntillisesti teet voimaharjoituksia ja nyt käsiesi lähtötaso on erittäin heikko (et tee mitään voimaharjoituksia), saat joutua jo viikon jälkeen vaihtamaan painavempiin painoihin. Ja tästä taas viikon jälkeen pari kiloa painavempiin. 

Käsivarret löllöttää monesta syystä: niissä on vielä rasvaa, ihoa on runsaasti ja lihaskunto on huono. Mikäli sinulla on vielä paljon rasvaa käsivarsissa, et niitä saa paljoa timmimmän näköiseksi millään jumpalla, vaan ennen pitkää se rasva pitää saada pois eikä rasvaa voi polttaa paikallisesti. Eli jatka painonpudotusta. Voimaharjoittelu on kuitenkin erittäin toimiva juttu oli rasvan tila mikä tahansa. Lihas on tiiviimpää kuin rasva ja vaikka olisikin rasvaa niin rasvakerron treenatun lihaksen päällä näyttää paremmalta kuin pelkän luun. 

Mikäli ostat painoja, osta valmiiksi vähän liian painavia painoja, ja osta samalla useampi pari painoja. Eri liikkeisiin sopii eripainoiset painot ja lisäksi sinulla on mahdollisuus kehittää lihaskuntoa jokunen viikko. Youtubessa on paljon hyviä treenisettejä ja muista, ettei kerran tai kaksi viikkoon pikku jumppailu tee mitään, vaan tulosten saamiseksi treenata täytyy 4-6-kertaa viikossa. Ikä ei ole este kiinteytymiselle tai lihaskunnon kehittämiselle. 

Tässä yksi hyvä kokonaisvaltainen treeni käsivarsille: https://www.youtube.com/watch?v=zU9ig8oaU6E

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla