Vierailija

Sellainen kysymys, että tiedättekö todella, mitä tuo termi pitää sisällään, ihan oikeasti? Tiedättekö, mihin tuo aate on historiassa lähes aina ja poikkeuksetta johtanut? Tiedättekö, mitä totalitarismi tai radikalismi (aatteen peruspilarit) tarkoittavat? Jos tiedätte, haluaisin kysyä, miten voitte surra sellaisen henkilön häviötä, joka tietoisesti määrittelee edustavansa tuota aatetta? Maahanmuuttokriittisyys ja äärioikeistolaisuus eivät ole sama asia. Suosittelen kertaamaan historiaa ja termistöä. Jos et kannata lukemaasi, älä sitten hyvänen aika sano kannattavasi äärioikeistoa. Muistelkaa (tai jos ette tiedä niin lukekaa) mitä historian saatossa on tapahtunut ihmisten toimesta jotka ovat kannattaneet kyseistä aatetta. Että voi ihmiskunnan muisti olla lyhyt. Äärioikeistolaisuus menee sieltä mistä aita on matalin eli siivoaa "muukalaiset" muualle. Poissa silmistä, poissa mielestä. Jep jep. Ja pidetään keskustelu asiallisena, jottei ketju poistu.

Kommentit (6)

Vierailija

Taidat ap jo tietää vastauksen, kun kukaan näistä arvon äärioikeistolaisista ei ole saanut aikaiseksi vastausta kysymyksiisi xD

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Tiedätkö sinä mihin sosialismi on historiassa johtanut? Silti monet äänestävät sosialisteja.

Yhtä toimimaton aate radikaalina kuin äärioikeistolaisuus. Ei demari ole Stalin eikä persu Hitler. Mutta se ero siinä onkin, että demarit eivät käytä aatteestaan termiä sosialismi/kommunismi eivätkä persut termiä äärioikeisto. Tässä olikin kysymys siitä, mitä tuo termi, jota nyt tietoisesti käytetään, pitää sisällään ja miksi joku haluaa määritellä itsensä sen edustajaksi.

Vierailija

Kuka on määritellyt itsensä äärioikeistolaiseksi? Eiköhän kyseessä ole median lyömä leima. Luin juuri ulkomaalaisen artikkelin, jossa persut oli määritelty äärioikeistolaiseksi ja rinnastettiin mm. tähän Itävallan vapauspuolueeseen ja Kreikan kultaiseen aamunkoittoon. Näitä artikkeleja kirjoittavat toimittajat, joilla on aina oma ideologinen tavoite ja totuudella on tavoitteen saavuttamisessa vain käyttöarvo. Tarvittaessa totuus voidaan korvata toimittajan näkemyksellä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla