Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Palstalla näyttää olevan paljon, jotka eivät.

  • ylös 0
  • alas 3

Kommentit (16)

Vierailija

En. Eivät poliisi ja Suomen oikeusjärjestelmäkään kunnioita uhria. Enemmän he kunnioittavat rikollista ja huolehtivat hänen oikeuksistaan. Ellei sitten ole kyse talousrikoksesta, synneistä suurimmasta.

Vierailija

Tottakai. Jopa sen verran, että koen oikeudekseni ja velvollisuudeksni niitä epäkohdista arvostella.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Suomen poliisiin en ainakaan luota. Rikollisia.. Aarniokin vissiin hilluu vielä vapaana? Yksikin poliisi tekee pimeetä duunia minkä kerkiää..

Vierailija

Kunniotan poliiseja sinä mielessä, että uskon pääpiirteissään heidän hoitavan työnsä hyvin ja ammattimaisesti. Poliisijohtoa en kunnioita, ja oikeuslaitosta suorastaan halveksin (toki suuri osa halveksunnasta kuuluu lainsäätäjille ja sitä kautta myös äänestäjille).

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
En. Eivät poliisi ja Suomen oikeusjärjestelmäkään kunnioita uhria. Enemmän he kunnioittavat rikollista ja huolehtivat hänen oikeuksistaan. Ellei sitten ole kyse talousrikoksesta, synneistä suurimmasta.

Myös huumerikoksista tipahtaa varsin kovia tuomioita. Henkilön (=uhrin) koskemattomuudella sen sijaan ei ole Suomessa minkäänlaista arvoa. Rikollisen koskemattomuutta ja oikeusturvaa toki varjellaan aikaa, vaivaa ja rahaa säästelemättä.

Vierailija

Arvostan kokonaisuutena poliisien tekemää työtä ja pidän sitä tärkeänä, mutta en koe että poliisi on tavallisen ihmisen ystävä, vaan valtaeliitin etujen ajaja. Tavallisen ihmisen ei kannata poliisin kanssa tekemisiin joutuessaan olla liian sinisilmäinen, koska poliisi ei neuvo häntä riittävästi, vaan pikemminkin yrittää saada hänet kuseen jos mahdollista.

Poliisi on hyvä niin kauan kunhan pysyy etäällä.

Vierailija

Aivan naurettavaa touhua. Ainoastaan talous- ja huumerikoksista saa kunnon tuomioita, kaikki henkilöön kohdistuva on vitsiä vaan. Sairasta suorastaan. Kaikista oksettavinta on ne raiskaus"tuomiot".

Vierailija

Kunnioitan, vaikka jokaiseen ammattipiiriin väkisinkin mahtuvia asenneongelmaisiakin on tullut vastaan.
Olen saanut oikein hyvää palvelua aselupien hankinnan yhteydessä ja jopa ylinopeusmaksun suuruudesta Octavian takapenkillä neuvotellessa ja sitten sitä toisenlaista palvelua: tsaarinaikaista kukkoilua ja asiakkaan väheksymistä.

Vierailija

Mitäköhän tää kunnioittaminen on? Miten se näkyy? Voiko abstraktiota (Suomen oikeusjärjestelmä) kunnioittaa?

t. Respect my authority!

Vierailija

Oikeusjärjestelmää kunnioitin vielä silloin, kun Suomi oli yhtenäinen maa ja laki ainakin suurin piirtein sama kaikille. Nyt on usko oikeudenmukaisuuteen kadonnut, koska maassa on eri säännöt kantasuomalaisille, EU-kansalaisille ja EU:n ulkopuolelta tuleville ja erilaisilla erityisstatuksilla ja ilman mitään statusta maassa oleskeleville ihmisille. Hyvin näkyvä esimerkki ovat ulkomaalaiset kaaharit ulkomaankilpisine autoineen ja kaduilla luuhaavat paperittomat, joita jostakin syystä ruokitaan ja asutetaan veronmaksajien piikkiin. Tänään on esitelty mediassa kokonainen EU-perhe, joka on asunut vuosia Suomessa messevin tukirahoin vain valittamalla aina korkeampaan oikeusasteeseen, kun kotiinlähtöä on ehdotettu.

Poliisiin olen aina luottanut. Nyt luottamus alkaa olla kovilla sen vuoksi, että poliisi joutuu vasten tahtoaan loikkimaan poliitikkojen tahtiin, ja poliitikot ovat nykyisin niitä, joilla on aivan muut motiivit kuin Suomen ja suomalaisten turvallisuuden ja hyvinvoinnin yläpitäminen. Kun puolueettomiin poliisivoimiin värvätään kampanjojen avulla työhön sopimattomia ja työstä kiinnostumattomia ihmisiä, ollaan vaarallisilla teillä.

Mikähän valtion osa seuraavaksi korruptoidaan? Rajavartiolaitos on jo tehty turhaksi ja tulli on hampaaton. Olisiko puolustusvoimat vuorossa? Päästään halvemmalla ja vähemmällä vaivalla, kun annetaan maanpuolustus tänne jo vapaaehtoisesti tallustelleiden, valmiiksi koulutettujen irakilaissotilaiden hoidettavaksi.

Vierailija

Saa myös kunnon tuomiot jos rikos on kohdistunut virkavaltaan.. Jos hyökkäät (väkivaltaisesti) poliisin kimppuun niin se on automaattisesti murhan yritys ja jos tavallisen tallaajan niin tapon yritys tai pahoinpitely tms.

Sisältö jatkuu mainoksen alla