Vierailija

Ylen pihdatessa panamapapereita päädyin katselemaan tuota toista suurta tietovuotoa, nimittäin Suomalaisjulkkisnaisten alastonkuvien julkaisua.

En oikein ymmärrä mistä on kyse, kuvathan eivät ole mitään naisten omilta koneilta hakkeroituja tai verhojen takaa napsittuja, vaan siellä ne vaan poseeraa hinkit ja pimpukat paljaana Chafakit sun muut jossain mustavalkoisissa taidehomoilukuvissa.

Mitä varten ne on niihin kuviin sitten menneet? Vai onko tämä joku Axl2 joka on sanonut että tämä on vaan todella omituinen aktiivisuusranneke joka näyttää järjestelmäkameralta?

  • ylös 4
  • alas 0

Kommentit (5)

Vierailija

"Näyttelijöiden mukaan kuvat ottanut valokuvaaja oli julkaissut ne luvattomasti omilla kotisivuillaan. Tutkintapyynnön tekivät tuolloin näyttelijät Laura Birn, Elena Leeve jaLinda Zilliacus. Pian tutkintapyynnön jälkeen kuvat poistettiin kuvaajan kotisivuilta."

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Kierrän aina sellaiset nuoret naiset kaukaa, jolla on jossain sosiaalisessa mediassa jotain malliposeerauskuvia, joissa on jonkun miespuolisen valokuvaajan copyright-merkintä. Miksi nuoret naiset menee sellaisiin?

Vierailija

"Kuvien asettaminen esille näyttelyyn on taiteellisen ilmaisun
vapautta, eikä loukkaa yksityisyyttä, kunhan kuva on luvallisesti otettu.
Tilanne ei muutu, vaikka kyseessä olisi myyntinäyttely. Kukaan ei
myöskään voi kieltää persoonansa hyödyntämistä silloin, kun kyse on
sananvapauden piirissä olevasta käytöstä esimerkiksi uutiskuvissa."

http://www.laki24.fi/aihe/1607/

Jotenkin kamalasti ihmetyttää tämä homma.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla