Lue keskustelun säännöt.
Aamupuuro-ongelma! Miten sen saa säilymään syötävänä, kun kaikki lähtee
28.02.2016 |
ihan eri aikoihin aamulla. Ensimmäinen (keittäjä) lähtee jo ennen klo kuutta. Seuraavat sitten 7-9:ltä. Onko se sitten vain mikropuuropöperöä vai oletteko keksineet parempaa ratkaisua :)?
Kommentit (7)
Se puurohan vaan paranee hautuessaan. Eli keität löysän puuron ja jätät hautumaan. Siitä sitten jokainen syö ajallaan. Jos on liikaa jäähtynyt niin käyttää vähän mikrossa.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Tee vaihteeksi isompi satsi tuorepuuroa :)
Haudekattila ja levy ykkösellä.
Hotellien aamupalalla on puuroa ja sama puuro tarjolla koko aamiaisajan. Kuumassa vesihauteessa säilytetään.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Molematon tekee omansa. Annoksen tekemiseen menee pari minuuttia.
Ihan syötävää se on tuon ajan. Voi laittaa mikroon lämpiämään, jos ehti jo jäähtyä.