Onko normaalia että kroppa reagoi sokeriin tällä tavalla
Elikkä olen elänyt ilman sokeria jo kauan, kun huomasin sen aiheuttavan nälkää ja väsymystä. Erehdyin kuitenkin eilen syömään n.40g karkkia. Aluksi en huomannut mitään, mutta parin tunnin kuluttua alkoi tulla KÄYNEEN makuisia röyhtäyksiä, jotka muuttuivat rikin makuisiksi myöhemmin. Lisäksi päätä vihloi ja pyörrytti ja tuli kuuma-kylmäaaltoja. Mistä on kyse????
Kommentit (6)
Voiko muka noin vahvat oireet tulla vaan totuttamattomuudesta? Voiko kyseessä olla joku asia, jota sokeri innostaa, esim hiiva?
Onhan sokeri (siis käsitelty valkoinen sokeri) kauheata myrkkyä, aiheuttaahan se vaikka mitä kun ei ole itseään sille herkistänyt.
Karkeissa on kyllä muitakin aineita jotka ovat kaikkea muuta kuin terveellisiä.
Ap:n kropassa ei ole mitään vikaa, päinvastoin, ihan terve reaktio epäterveellisille aineille.
Vierailija kirjoitti:
Onhan sokeri (siis käsitelty valkoinen sokeri) kauheata myrkkyä, aiheuttaahan se vaikka mitä kun ei ole itseään sille herkistänyt.
Karkeissa on kyllä muitakin aineita jotka ovat kaikkea muuta kuin terveellisiä.
Ap:n kropassa ei ole mitään vikaa, päinvastoin, ihan terve reaktio epäterveellisille aineille.
Mistä johtuu että sama reaktio tulee myös ns.luonnollisista sokereista (hedelmät)? Vai onko ihan sama mitä sokeria?
Joku entsyymipuutos? Se että hedelmiä ei voi syödä ei nimittäin kuulosta ihan terveeltä.
Johtuukohan hedelmistä itsestään vai niihin käytetyistä aineista?
Et ole tottunut. Kun itse olin vegaani ja söin yllättäen lihaa pitkän tauon jälkeen, sain vatsani kipeäksi.