Vierailija

Haluan kuulla muilta mielipiteitä ja kokemuksia, jos olette heittäytyneet asioihin, että miten niissä on käynyt.

Eli olen parikymppinen opiskelija, avoero tuli hiljattain ja asustelen nyt vanhemmillani. Sain hyvän asuntotarjouksen seudullani tarjoavalta opiskelijajärjestöltä, mutta sijainti on todella huono. Se on eräs pahamaineisen paikan reunalla, vähän kauempana kuitenkin sieltä "pahimmasta keskuksesta". Ketään läheisiäni ei asu missään siellä päin ja matkaa keskustaan on noin tunti. Kouluun pääsen noin puolessa tunnissa. Lähin kauppa on Siwa, isompia kauppoja noin puolen kilometrin päässä. Kooltaan ja hinnaltaan asunto on erinomainen, tosin erittäin vanha talo ja sijainti kauhistuttaa. Jäisittekö vielä odottelemaan vai heittäytyisittekö tuntemattomaan tietäen, että istuisit ehkä jokaikinen ilta yksin koulun jälkeen asunnossasi, koska kukaan ei asu lähellä?

  • ylös 6
  • alas 1

Kommentit (7)

Vierailija

Miten asuntotarjous voi olla hyvä, jos sijainti on tuollainen? Eihän se silloin  mikään hyvä tarjous ole.

  • ylös 12
  • alas 1
Vierailija

Opiskelijalla ei ole hirveästi valinnanvaraa jos haluaa asua halvalla. Voit myöhemmin muuttaa soluun tms. tai hakea toista asuntoa.

  • ylös 12
  • alas 0
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Hyvällä asuntotarjouksella tarkoitin sitä, että edes sain tarjouksen ja vielä OMAAN kämppään, koska yleensä ne tarjoaa vain soluja ja mullekkin sano melkee suorilta käsiltä, että joo et tuu saamaan omaa kämppää, hae solua. Ja vielä iso asunto ja edullinen. 

Totta toi, ei ole varaa valita kauheesti :( 

-Ap

Vierailija

Kokeile vähän aikaa, miltä tuntuu. Eihän sinulla ole kauheasti menetettävääkään jos voit muuttaa takaisin vanhemmillesi.

Vierailija

Opiskelija-asuntolassa asuu muitakin sun kaltaisia ihmisiä. Tuskin sinä siis siellä ihan yksin itseäsi huonompien ihmisten keskellä olisit.

Mutta kokonaisuudessahan toi riippuu myös siitä, kuinka hyvin kotona asuminen sujuu omalta ja vanhempien kannalta.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla