Joko olet testannut someilmiöksi nousseen makaronilaatikon?
http://m.iltalehti.fi/pippuri/2016011920980305_ah.shtml
Itse kokeilen sitä tänä iltana.
Kommentit (9)
Suosittelen kokeilemaan! Olen tehnyt makaronilaatikkoni aina näin, koska rakastan kuorta. Emmentalraastetta pitää olla. Ja ymmärrettävistä syistä ei ihan joka viikkoinen safka.
Samoin teen kaalilaatikon, rapsua pitää olla kaalin ja jauhelihan. :D
En. Kieltäydyn kokeilemasta mitään "someilmiöruokaa".
Hyi en, pidän vain amerikkalaisesta mac'n'cheesestä johon tehdään uunissa rapea kuori cheddarjuustosta ja korppujauhoista.
En ymmärrä. Meillä ei kukaan tykkää siitä kuoresta, lapsetkin kaivaa aina kuoren alta annoksensa.
Hampaat ei kestä, viimeksi kun söin itsetehdyn makaroonilaatikon kuorta, lähti hampaasta pala (juurihoidettu hammas). Muuten tekisin.
En ole ennen kuullutkaan. Tykkään kyllä siitä kuoresta, mutta haluaisinko pelkkää kuorta... No, makaronilaatikko ei kuulu enää ruokalistaani, niin en kokeile.
Meilläkään lapset eivät syö mitään kuoria.
Mies ei antanut lupaa.