Desperado

Seuraa 
Liittynyt19.1.2016

Haluaisin jotain selvyyttä seuraavaan asiaan. Vuosia sitten tapasin ihanan miehen. Luonnollisesti ei mitään sen ihmeellisempää tapahtunut, koska olin naimisissa. Nyt kuitenkin eroamassa nykyisestä miehestäni. Sain kuulla mutkan kautta, että tämä ihanuus on kuitenkin muutama kuukausi sitten mennyt naimisiin. Lähinnä haluaisin selvyyttä siihen, että mitä teen kun erohässäkkä hälvenee, voisinko jotenkin lähestyä tätä ihmistä ja kertoa tunteistani, luonnollisesti en halua toisen avioliittoa pilata enkä muutenkaan mitään hässäkkää. Kuulostanko ihan idiootilta. Ottaa aivoon kun ei silloin kun olisi ollut edes jotain mahkua niin hypännyt kyytiin....

Kommentit (7)

käyttäjä-11339
Seuraa 
Liittynyt5.9.2015

Avioliitto ei ole hidaste, vaan sen ihastuksesi antama lupaus puolisolleen tahtoa rakastaa.

Miksi edes mietit toisen tuoreen onnen sotkemista? Hän on vasta antanut lupauksensa ja elämässä varmasti on erilaisia tilanteita, mutta ei niitä myrskyjä pidä tieten lähteä kenellekään luomaan. Nyt hän on tuoreeltaan luvannut tahtoa rakastavansa myrskyistä ja alamäistä huolimatta.

Sinulla on oma elämä ja varmasti rakentavilla keinoilla saat paljon itseäsikin miellyttävämmän tulevaisuuden. Lähde rakentamaan omaa tilannettasi pala palalta.

Max Pp
Seuraa 
Liittynyt2.10.2014

Älä sotkeudu tilanteeseen enää tässä vaiheessa. Se ei olisi reilua miestä kohtaan eikä siitä seuraisi muuta kuin ikävyyksiä. En näe tuossa mitään polkua joka johtaisi sinun ja entisen ihastuksesi yhteiseen onneen. Sen sijaan näen useitakin mahdollisia tapahtumien ketjuja, joilla tuosta seuraisi sinulle ja muillekin sydänsurua, syyttelyä, mustasukkaisuutta ja katkeruutta.

Unohda hänet ja siirry elämässäsi eteenpäin. 

Wisher
Seuraa 
Liittynyt19.1.2016

Ja siis ihan vaan tarkennuksena.. en halua kenenkään liittoa pilata, en stalkata enkä muutenkaa ko henkilöä tai itseäni muutenkaan nolata. Lähinnä vain ajattelen tätä henkilöä lähes päivin ja öin..... enpä oikein itsekään varma mitä haluaisin.... itse ajattelisin että jos voisin edes mennä kahville tämän ihmisen kanssa ja jutella ihan normiasioista. Kyllähän jos ihminen tuntee samoin niin itsekin sen tietää........ asiaa ei kyllä auta yhtään että olen aika kokematon tälläisissä asioissa, oikeastaan avioliittoni ainoa ns "ihmissuhdekokemus".

käyttäjä-11339
Seuraa 
Liittynyt5.9.2015

Kun on tuollaisia tuntemuksia, en edes ajattelisi kahville menoa. Kannattaa kunnioittaa ihastustasi ja hänenkin tunteita, jotka hän on nyt luvannut toiselle.

Varmasti omat tunteesi heiluvat elämäntilanteessasi ja kaipaat jotain tunteiden turvapaikkaa. Yritä päästää tunteesi kuitenkin asettumaan, ettet lähde tuollaisiin hätäratkaisuihin, jotka eivät varmastikaan johda mihinkään pitkäaikaiseen vahvistumiseesi. Tee jotain, josta olet haaveillut ja yritä saada joku vanha kaveri mukaan.

Wisher
Seuraa 
Liittynyt19.1.2016

Ompas ihan varteenotettavia neuvoja. Itsehän en siis todellakaan ajatellu mitään meempäs oven taakse tunnustamaan tunteeni :) tai että otampas kainalooni ja työnnän kahville. Lähinnä ehkä haluaisin vaan ehkä jotenki kohdata tämän ihmisen, koska tosiaan ajattelen häntä tällä hetkellä todella paljon. Ihan pelkkä hein sanominenkin riittäisi :) .... nojoo, toivottavasti tiet risteää jossain kohti....

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat